• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Flere visninger

100 fyld-selv kapsler til Nespresso®

Med de tomme fyld-selv-kapsler kan du for første gang få dit eget yndlingsblend, når du laver kaffe eller espresso på din Nespresso® maskine.

Engangskapslerne er nemme at fylde og anvendes som de originale Nespresso® kapsler. Se evt. vores video nedenfor, hvor anvendelsen demonstreres.

Bønnetype Valgfri
Kapselsystem Nespresso
kapsler 100
antal kopper 100
Mærke Capsul'in

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 99,95 kr

Nu: 69,95 kr

ELLER

Bedømmelser- baseret på 11 bedømmelser
8
1
2
0
0
13. oktober 2017
Fungerer aldeles glimrende fyldt med din egen favoritkaffe!
31. juli 2017
Jeg har gennem tiden købt over 1.000 fyld-selv-kapsler, så jeg har sparet mange penge, og samtidigt fået mulighed for at vælge min egen favorit kaffe(r). Kapslerne er nemme at bruge, men jeg oplever desværre ofte, at vandet løber langsomt igennem kapslen / løber uden om.
Det hjælper lidt at "lukke" holderen i kaffemaskinen flere gange inden jeg lader vandet løbe igennem.
04. juli 2017
Nemme at bruge og rigtig god kvalitet
Vis alle bedømmelser
Beskrivelse (valgfri)

Ved køb af denne vare får du 100 tomme fyld-selv kapsler fra Capsul'in til Nespresso®.

Capsul'in kapslerne produceres i Frankrig og alt materiale, der anvendes i fremstillingsprocessen er egnet til kontakt med fødevarer og er i overensstemmelse med EU-kravene. Capsul'in indeholder ikke BPA (bisfenol A). Kapslerne er IKKE identiske med Nespressos® patenterede kapsler, og er derfor ikke et kopiprodukt. Capsul´in adskiller sig ved ikke at være forseglede - og vi anbefaler derfor at lave til maksimalt 5 dage frem, og vende låget nedad ved opbevaring.

Capsul´in adskiller sig også en smule i formen, uden at dette påvirker kvaliteten og resultatet. Nogle af vore kunder oplever en gang imellem at kapslerne ikke automatisk falder ned i beholderen, men dette klares nemt med et lille tap med en finger. Capsul'in tomme kapsler bruges på samme måde som originale Nespresso® kapsler. Kapslerne lukkes let og sættes i maskinen - og din favoritdrik er klar på få sekunder! Læs mere om Capsul'in kapsler på www.capsul-in.com For at opnå det bedste resultat ved brugen af Capsul´in fyld-selv kapsler til Nespresso®, anbefaler vi, at der bruges en fintmalet espresso kaffe som f.eks. Illy Espresso, hvis du ønsker at lave en espresso på 40 ml. Ønsker du istedet lave en større kop anbefaler vi en Lungo kaffe, der er en anelse mindre fintmalet som f.eks. Illy Lungo Man kan også selv male ens egne hele bønner og her er det vigtigt at bruge en kaffekværn med flere trin, da kaffe skal fint males. En almindelig kaffekværn/mølle uden trin er indstillet til kværne/male kaffen sådan den passer til en almindelig kaffemaskine og det er ikke fint malet nok.

Navigation til Capsul'in Info

Bedøm selv:

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Bedømmelse:
  • Anmeldelse skal være mindst 20 tegn 20