• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Chokolade og slik

20 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Søde sager og chokolade med kaffe som en lille snack mellem måltiderne, vil give dig energi og mod på dagen, når du har brug for det. Så om du spiser søde sager eller chokolade med din kaffe for at få et ekstra energispark eller for at forkæle sig selv, så har vi udvalget, som vil tilfredsstille ikke kun dig og dine lyster, men også dine gæster og deres forskellige præferencers.

Koffein og glykose

Det er videnskabeligt bevist, at kombinationen af koffein og glykose forbedre koncentrationen og arbejdshukommelse ved at øge kompetencerne i områderne af hjernen, som er ansvarlige for dette. Dette er på grund af, at de to stoffer øger virkningen af hinanden. Virkningerne og resultaterne blev kun observeret, når stofferne blev indtaget sammen og ikke vær for sig.

Mørk chokolade er nærende

Mørk chokolade kan være sundt for dig, da det indeholder høje procenter af dit anbefalede daglige indtag af følgende, når du indtager en 100 grams bar af 70-85 % chokolade:

  • 11 gram fiber
  • 67 % af det anbefalede daglige indtag af jern
  • 58 % af det anbefalede daglige indtag af magnesium
  • 89 % af det anbefalede daglige indtag af kobber
  • 98 % af det anbefalede daglige indtag af mangan

Også kalium, fosfor, zink og selen kan findes i mørk chokolade.

Husk dog at 100 gram er en meget rundhåndet portion, som kommer med 600 kalorier og en lille mængde sukker. Vi foreslår, at du deler pladen af glæde med en ven i stedet for at spise det hele selv.

Fordele ved at snacke mørk chokolade

De fleste af os elsker chokolade, her er nogle grunde til aldrig at stoppe med at spise din yndlings ting:

  • Mørk chokolade er en rig kilde for antioxidanter.
  • Mørk chokolade kan hjælpe til at sænke blodtrykket og forøge blodcirkulationen
  • Mørk chokolade kan spille en vigtig rolle i bekæmpelsen eller forbedringen af et par risikofaktorer for hjertesygdomme.
  • Forbedret hjernefunktion kan være en resultat af at spise moderate mængder af mørk chokolade.

3 in 1

Måske har du drukket rødvin og spist chokolade sammen eller drukket kaffe og fået en chokoladebar til. Du fandt højst sandsynligt at smagene komplimenterede hinanden. Derfor har vi en eksperimentel drik, du kan lave til både dig og din elskede med alle disse 3 blandet sammen:

  • 60 ml. af din bedste carbernet blandet med 30 gram af din fineste mørke chokolade (eller mælkechokolade, hvis du vil have den sødere), smeltes i et vandbad eller ved lav varme.
  • Gennem en opvarmet si hældes blandingen i whiskyglas.
  • Tilføj 30 ml. espressokaffe i hvert glas og rør indtil det er blandet. Voila!