Gran Caffé Garibaldi – Italiensk luksus i hver eneste kop
10. sep. 2018 0 kommentarer

Gran Caffé Garibaldi – Italiensk luksus i hver eneste kop

Gran Caffé Garibaldi er ægte italiensk kvalitet. Det er kaffe lavet efter alle italienske traditioner og der er ikke gået på kompromis. Om du er til bønner eller kapsler, så får du kaffe som du ellers kun får på fortovscaféerne i Italien.

Historie

I 1920 startede virksomheden, som er opkaldt efter den italienske folkehelt Giuseppe Garibaldi. Gran Caffé Garibaldi er en fortælling om forskning, erfaring, viden og intuition. Med kerneværdierne ekspertise og perfektion har de mikset det moderne og teknologi med traditionerne for kunsten at lave kaffe.
Når du drikker Gran Caffé Garibaldi drikker du kaffe fra nøje udvalgte bønner, som er valgt fra nøje udvalgte lande og som er ristet og blandet med kvalitet og smag for øje. Hver en kæde i produktionen overvåges nøje for at sikre den unikke smag som kun fås ved autentisk italiensk kaffe.
Derfor kan du nu, hvor som helst og når som helst, nyde en ægte italiensk smagsrejse med Gran Caffé Garibaldi, over hele verden.

Produkter

Gran Caffé Garibaldi til Nespresso – Med en enkelt kaffekapsel kan du sendes sydpå, ned i solen og til kvalitetskaffen. Hvis du vil have italiensk kaffeglæde, skal du endelig ikke tøve med at prøve Gran Caffé Garibaldi, som gør din Nespressomaskine til ægte espressomaskine.


Gran Caffé Garibaldi til Lavazza A Modo Mio – Ægte italiensk kaffe til en italiensk kaffemaskine. Mere naturligt match findes næppe. Med Gran Caffé Garibaldi fyldes din kaffekop af hygge og velsmag, som giver dig den perfekte kopkaffe, nemt og elegant.


Gran Caffé Garibaldi til Kaffebønner – Kaffe i sin reneste og enkleste form får du her med Gran Caffé Garibaldi. Du får selv muligheden for at male din kaffe, så aromaen fylder dit hjem med friskmalet kaffe. Om det er til din filterkaffemaskine, stempelkande eller espressomaskine får du selv lov til at lege barista, som havde du din egen fortovscafé i støvlelandet.

Læs mere Gran Caffé Garibaldi om: www.grancaffegaribaldi.it