• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Fyld selv-kapsler fra Capsul'in: Gode råd, links og andre kunders erfaringer

 

Gode links, tests og vejledning i brug af af Capsul’in fyld selv kapsler


 • Vejledning i brug af Capsul'in fyld-selv kapsler - Se her
 • Spørgsmål og svar om Capsul ’in fyld-selv kapsler
  – læs vores Capsul´in FAQ
 • Læs mere om Capsul’in på deres hjemmeside www.capsul-in.com
 • Se videoer om Capsul'in af Capsul'in.com på Youtube.com
 • Test - Sammenligning mellem Capsul´in og originale Nespresso kapsler på kaffebloggen CafeZinho
 • Test - Sammenligning mellem Capsul'in, Necap fyld-selv kapsler og Nespresso kapsler på singleserveespresso.com
 • Test af Capsul’in fyld-selv kapsler på Oncoffeemakers.com
Navigation til Capsul'in

 


Andre kunders erfaringer med Capsul'in

Vi har mange kunder, der er glade for at anvende fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso. Læs nedenfor et udpluk af, hvad de har skrevet omkring deres erfaringer med brug af fyld-selv kapsler fra Capsul’in til Nespresso:

 

Fantastisk vare
"Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso er geniale og man sparer mange penge. Vil klart handle hos Kaffekapslen igen."
Anne 

 

Glimrende produkt!
"Jeg har haft en nespresso maskine i knapt et år og har som de fleste andre købt mine pods hos nespresso til omkring 3kr/ stk. Det er jo udmærket espresso, der er hurtigt lavet, men til en hamper pris. Jeg har derfor gransket markedet efter andre pods og har prøvet lidt af hver. Blandt andet 'lav din egen pod af gamle pods og sølvpapir' uden den store success. Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso fra Kaffekapslen så lovende ud og kom med i forvejen gode anmeldelser, så jeg bestilte nogle pakker og prøvede her til morgen at fylde kapslen selv. Fordele: Det er forbløffende let og den medfølgende holder/presser er perfekt. Lågene klistrer upåklageligt fast og kaffen er faktisk lidt bedre end nespresso's (har snuppet kaffen fra en original pod og fyldt den over i en kaffekapsel) Så jeg vil klart anbefale denne version til andre."
Ronny 

 

Simpelt og godt
"Synes måske lige de første par fyld-selv kapsler fra Capsul’in til Nespresso var lidt svære at få lavet og tænkte at jeg ikke gad at stå med det rod, men efter at have set film på youtube kan jeg godt se det er total simpelt og meget nemt. Nu får vi faktisk en bedre kop kaffe idet vi bruger en friskere kaffe. Super nemt og klart anbefalingsværdigt"
Christian 

 

Damn Good Cup of Coffee!
"Spændende produkt ,Spændende idé
Giver mig mulighed for at lave min egen drømmekaffe
Når jeg har ristet og malet min egen superkaffe og bruger jeg fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso kapsler fra Kaffekapslen, så kan jeg lave den absolut ultimative kop kaffe. På grund af kapslerne, er doseringen altid den samme og der er ingen spild. Kaffen bliver altid ens, med den samme bønne."
Leif

 

Meget nemt at bruge kapslerne!
"Nu glæder vi os til at prøve fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso af. Både med Illy espresso kaffen som fulgte med, men også med andre kaffer fra detailhandlen. DET ER I ALLE TILFÆLDE MEGET NEMT AT BRUGE KAPSLERNE!!!!!"
Birthe

 

Det er ikke svært at fylde kapslerne
"Så kom pakken med fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso og må sige at jeg er positiv efter 5 kopper og lidt rysten. Det er ikke svært at fylde kapslerne så *synes godt om*"
Ronny

 

Kapslerne fungerer fint
"Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso fungerer fint - eneste udfordring er at fjerne kaffe fra kanten før man klæber låget på. Det kræver lige lidt øvelse."
Allan

 

Kapslerne er perfekte
"Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso fra KaffeKapslen.dk er meget nemme at bruge."
Kurt

 

Fedt at man endelig kan få Capsul'in i DK
"Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso holder hvad de lover..."
Dahlmann

 

Årets bedste køb indtil nu!
"Den første kop jeg lavede smagte frygtelig, men næste kop jeg lavede smagte mægtig godt. Fandt ud af min fejl, jeg var simpelthen for nærig med bønnen. Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso skal fyldes helt op til top og godt presset, så får du bare en smag med aroma og fylde. Hvor er jeg glad over jeg fandt hjemmesiden, så nu kan jeg få mig en dejlig kop kaffe uden "at betale det hvide ud af øjnene," og samtidig kan jeg selv eksperimentere med forskellig smag. Super godt og med kryds og slange."
Susanne

 

En god ide
"Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso virker udmærket. Den er et godt initiativ med henblik på at bryde et monopol."
Mogens

 

Godt produkt
"Det kræver lidt øvelse at lære hvordan man fylder fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso - uden at have kaffe over det hele. Jeg har nu mulighed for at bruge min egen kaffeblend, samt at brygge kaffe til en ordentlig pris. Jeg vil fortsætte mit køb af fyld-selv kapsler fra Capsul’in til Nespresso!"
Thomas

 

Rimelig kvalitet
Jeg bestilte fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso. Jeg fik dem hurtigt og gnidningsfrit. Kvaliteten af kapslerne er rimelig, forstået på den måde, at hver kapsel består af et plastbæger og et klisterlåg. De tager lidt tid at fylde og sørge for at der ikke ligger kaffepulver hvor klisteret skal have fat i kanten. Ud af de første 20 kapsler, var der 2 som ikke rigtigt virkede, fordi de nok ikke var samlet helt optimalt (af mig), men de er heller ikke super nemme. Smagen er derimod rigtig god.
Claus

 

Perfekt alternativ til Nespresso
"Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso er et perfekt alternativ til Nespresso."
Kunde

 

Fyld selv til Nespresso
"Jeg købte fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso til min nye nespresso maskine og de kom dagen efter og virker fint."
Frank

 

Billige fyld-selv kapsler
"Det kan klart anbefales at handle hos Kaffekapslen.dk. Fin og nem og ikke mindst billige med fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso. Kan klart anbefales at handle her."
Lilian

 

Capsul'in kapslerne fungerer fint
"Capsul'in kapslerne fungerer fint i Citiz Nespresso maskinen: Låget er nemt at lime på den tomme kapsel, og espresso'en har creme, omend mindre end Nespresso kapsler. Afprøvet m. både Lavazza Qualità Oro og Illy."
Ron

 

Fantastisk
"Det er FANTASTISK at kunne nyde vores helt egen favoritkaffe i verdens bedste kaffemaskine (Nespresso). Fyld-selv kapslerne fra Capsul’in til Nespresso er stadig lidt dyre, men i sammenligning med de originale er det jo kun en fraktion. Vi glæder os til at eksperimentere lidt med andre kaffetyper, gør faktisk Nespresso maskinen endnu mere værdifuld!"
Jens 


Godt produkt
"Jeg købte 2 kg espresso kaffe og 400 fyld-selv kapsler fra Capsul’in til Nespresso og er godt tilfreds. Det fungerer og smager godt."
Uffe