• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Choco Dark Dream - Nordic Roast

398 g. kakao

På lager
Nu: 49,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 398
Mærke Nordic Roast
Smag Kakao, Chokolade, Krydderier, Sødme
Kopstørrelse Almindelig kop
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 01.03.2023

Produktbeskrivelse af Choco Dark Dream - Nordic Roast

Selvom Nordic Roast mest gør sig i Chai, har Nordic Roast også andre drikke i sortimentet - som for eksempel denne aromatisk mørke kakaodrik.

Her får du en kakaodrik med en intens og fyldig chokoladesmag. Med andre ord en en kakao med en voksen smag, som har en fin balance af bitre og søde smagsnoter. Du skal blot tilføje mælk – og i løbet af ingen tid har du en dejlig kakao - nemt, hurtigt og delikat !

Her er en kakao som er god til at hygge sig med på en kold vinteraften. Men, den fungerer også glimrende som en kølig sommerdrik. I så fald erstatter du blot den varme mælk med en kold i stedet.

Med denne blanding kan du brygge ca 15 kopper, og som det altid er tilfældet med Nordic Roast, leveres drikken i en elegant dåse.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Choco Dark Dream - Nordic Roast
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20