Beskrivelse

Colombiansk kaffe er en af de mest populære kaffetyper, der findes i hele verden. Den kaffe, der produceres i dette område, er blød og frugtagtig og er altid et hit. Som en del af deres Farmers Origins-serie har Nescafé fremstillet en colombiansk kaffe med én oprindelse i en koffeinfri version.

Hver kapsel i denne æske indeholder en kaffe, der udelukkende er fremstillet af Arabica-bønner, der er blevet ristet og malet på bedste vis. Aluminiumskapslen, som de er pakket i, bevarer smagen og aromaen, så når du brygger den, dufter og smager den lige så frisk, som da den blev tilberedt.

Med en 6 på intensitetsskalaen er denne kaffe mild, med frugtagtige noter. Det er en espresso, der er lækker alene eller med et skvæt mælk. Og hvis du vil have en café-stil om aftenen, kan du bruge denne koffeinfri kaffe som basis til din cappuccino eller latte.

Hver æske indeholder 10 aluminiumskapsler, der nemt og hurtigt kan brygges med din Nespresso®-maskine. Du behøver ikke længere at bekymre dig om dit koffeinindtag takket være disse kapsler.

Ingredienser

Ristet og formalet koffeinfri kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Nespresso

Smag

Frugt, Aromatisk arabica

Egenskab

Koffeinfri, Aluminium, Arabica

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (6/10)

Bedst før

15.05.2024

Colombia Espresso Decaffeinato - Nescafé

10 kapsler til Nespresso®

(1)

Anmeldelser (1)

Jeg synes det her er en rigtig lækker koffeinfri kapsel - den egner sig godt til både lungo og espresso Læs mere