• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Crema - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Nu: 79,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1000
Mærke Kaffekapslen
Smag Syrlig Robusta, Aromatisk arabica, Mild syrlighed, Mellemristede bønner
Egenskab 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Medium (6/10)
Bedst før 07.10.2023

Produktbeskrivelse af Crema - Hverdagskaffe

Maler du selv dine egen kaffe? Her får du hele 1 kg, så du har nok til bønner til at holde kaffemøllen forsynet i et stykke tid.

Vores Crema Hverdagskaffe er skabt på et blend skabt af mellemristede Arabica- og Robusta-bønner, som har resulteret i en cremet mild kaffe med en rund krop, og en let syrlig eftersmag.

Her er en ligetil kaffe, som egner sig glimrende som hverdagskaffe. Denne kaffe kan efter bønnerne er blevet malet, fint nydes som den er, som f.eks filter eller stempelkaffe. Men tilføjelsen af Robusta har gjort den ekstra cremet, hvilket gør at den er særlig velegnet til for eksempel en kaffe, hvor man bruger meget mælk, som f.eks en Latte eller en Café Au Lait.

Her maler du selv bønnerne, så du får lige præcist den kaffe som passer dig. For når du selv maler bønnerne, kan du selv ment justere aroma, styrke og smag til at skabe en kaffe med den smag der passer dig bedst. For eksempel giver en finere maling, en kaffe med mere bitterhed, og en grovere maling, en kaffe med mere syrlighed. Hvilken smag der passer dig, vurderer du naturligvis selv.

Når du selv maler bønnerne, får du med andre ord en rigere og mere nuanceret kaffeoplevelse - og som en ekstra bonus, en dejlig duft af friskmalet kaffe i køkkenet.

For det optimale resultat anbefaler vi, at først male kaffen lige forinden du skal bruge den.

Crema - Hverdagskaffe
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20