Beskrivelse

Maler du selv dine egen kaffe? Her får du hele 1 kg, så du har nok til bønner til at holde kaffemøllen forsynet i et stykke tid.

Vores Crema Hverdagskaffe er skabt på et blend skabt af mellemristede Arabica- og Robusta-bønner, som har resulteret i en cremet mild kaffe med en rund krop, og en let syrlig eftersmag.

Her er en ligetil kaffe, som egner sig glimrende som hverdagskaffe. Denne kaffe kan efter bønnerne er blevet malet, fint nydes som den er, som f.eks filter eller stempelkaffe. Men tilføjelsen af Robusta har gjort den ekstra cremet, hvilket gør at den er særlig velegnet til for eksempel en kaffe, hvor man bruger meget mælk, som f.eks en Latte eller en Café Au Lait.

Her maler du selv bønnerne, så du får lige præcist den kaffe som passer dig. For når du selv maler bønnerne, kan du selv ment justere aroma, styrke og smag til at skabe en kaffe med den smag der passer dig bedst. For eksempel giver en finere maling, en kaffe med mere bitterhed, og en grovere maling, en kaffe med mere syrlighed. Hvilken smag der passer dig, vurderer du naturligvis selv.

Når du selv maler bønnerne, får du med andre ord en rigere og mere nuanceret kaffeoplevelse - og som en ekstra bonus, en dejlig duft af friskmalet kaffe i køkkenet.

For det optimale resultat anbefaler vi, at først male kaffen lige forinden du skal bruge den.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Kaffekapslen

Egenskab

Arabica/Robusta

Styrke

Medium (6/10)

Bedst før

06.02.2025

Crema - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

(83)

Anmeldelser (83)

god Læs mere
Har nu været min hver dags kaffe i flere år, har prøvet andre, men er vendt tilbage til den hvergang. Læs mere
Blød, rund og cremet smag. Dejlig hvetdagskaffe. Læs mere
Vi har brugt CREMA kaffebønner i snart to år - de giver en mild, rund og smagfuld kaffe. Vi "kan" næsten ikke drikke andet længere.... og vores gæster siger altid: Hmmmm... sikke en go' kop kaffe I laver! Læs mere
Rigtig god smagfuld kaffe
Den kan anbefales
Læs mere
dejlig mild kaffe lige min smag
brygget i kaffemaskine som
maler bønnerne
så friskmalet varm kaffe
det er sagen 😍
Læs mere
Lækker kaffe og til en god pris Læs mere
Det er rigtig dejligt med hurtig levering med den gode kaffe fra jer vi nyder den både i hjemmet og mår vi er på farten med vores campingvogn så tak for det 🥰🇩🇰 Læs mere
god kaffe, flerevarianter at vælge imellem. Hurtig levering. Læs mere
Rigtig god smag, også selvom den har stået noget tid. Hverken besk eller bitter. Og så en bønne der dufter rigtig godt. Læs mere
Go pris,go smag ,go duft og go hurtig service Læs mere
Dejlig kaffe Læs mere
Super lækker kaffe og en fantastik duft når den er ny kværnet... Læs mere
Lækker og mild kaffebønne med god smag - og duft! Læs mere
Super lækker creamet og fyldig rund smag Læs mere

Lignende kategorier