Siemens EQ.300

Automatisk espressomaskine TI353204RW

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 4.499,00 kr

Nu: 3.995,00 kr

ELLER
Det er en god idé at købe kapsler og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Mærke Siemens
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Siemens EQ.300

Tag din kaffedrikning til nye højder med den innovative og brugervenlige Seimens EQ300.

Siemens' serier af fuldautomatiske espressomaskiner er i de seneste år blevet uhyre populære. Bag succesen gemmer sig årevis af innovation for at lave en række af espressomaskiner til det private marked, som både er kompakte og brugervenlige, uden på nogen måde at gå på kompromis med smagsoplevelsen.

Siemens EQ300 er én af Siemens' topmodeller indenfor fuldautomatiske espressomaskiner og kommer med et utal af funktioner og muligheder, så du kan få din kaffe præcis som du ønsker. Maskinen er udført i et tidløst og industrielt design, med bløde linjer og blanke overflader. Maskinen betjenes nemt ved hjælp af et touch-panel og en informationsskærm, hvor du kan vælge type af drik, intensitet og følge med i status for afkalkning og anden vedligeholdelse. Maskinen måler 38cm (H) x 25 cm (B) x 43cm (D) og er derfor en yderst kompakt maskine trods sine mange funktioner, og den er derfor optimal til både private køkkener og mindre kontorer.

Siemens EQ300 benytter hele kaffebønner, som males frisk til hver eneste kop og tilberedes med 15 bars tryk. Opbevaringerne af kaffebønnerne sker i en aromaforseglet beholder med plads til 250 gram kaffebønner. Bønnerne males med den eksklusive creamDrive-teknologi, som maler kaffebønnerne ekstra fint for at frigive optimal aroma og smagsintensitet. Du kan selv indstille malingsgraden, så du får præcis den smag du vil have. 

Ved hjælp af oneTouch-panelet kan du vælge mellem espresso, caffe crema (sort kaffe), cappuccino, latte macchiato og varm mælk. Ønsker du en cappuccino eller latte macchiato, hvori der skal tilsættes mælk, skal du blot hælde mælk i koppen, og herefter sænke den automatiske mælkeskummer i koppen. Herefter vælges blot den ønskede kop og maskinen klarer resten. Vil du have en dobbelt kopstørrelse – f.eks. en dobbelt shot espresso - kan du ligeledes vælge det på displayet, ligesom der er mulighed for at vælge 6 forskellige kaffestyrker. Alle kopstørrelser og mælkeindstillinger kan manuelt indstilles og gemmes til fremtidigt brug.

For at vedligeholde maskinen optimalt skal man blot følge calc’n’Clean programmet, som findes på fronten af maskinen. Programmet vil selv gøre opmærksom på, hvornår det skal tages i brug. De aftagelige dele, såsom drypbakke og rist, tåler opvaskemaskine, mens resten blot skal skyldes under vandhanen. Der medfølger en nem og brugervenlig vejledning til optimal vedligeholdelse, hvor der ligeledes findes vejledning til korrekt regnøring af alle dele. 

Ønsker man at minimere kalk o.lign. kan med fordel benyttes et BRITA EQ-vandfilter, som nemt kan monteres i vandtanken. Man kan med fordel anskaffe sig et BRITA EQ rengøringskit, som indeholder både afkalkning og rengøringskapsler, samt børste til rengøring af kaffekværn.

100 dages tilfredshedsgaranti og Pick-Up Service

Vælger du Siemens EQ3 får du 100 dages tilfredshedsgaranti. Du skal blot registrere din maskine hos Siemens indenfor 14 dage efter modtagelsen, så får du lov til at prøve maskinen derhjemme i 100 dage. Hvis maskinen, mod forventning, ikke lever op til forventningerne, giver Siemens dig pengene tilbage.

Er uheldet ude, og oplever man defekt eller andre problemer med maskinen yder Siemens Pick-Up service. Hvis maskinen skal serviceres, rengøres eller repareres afhentes den på din adresse, og når den er færdig leveres den hos dig igen. Læs mere om Pick-Up service hos Siemens.

Bedøm Siemens EQ.300

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Bedømmelse:
  • Anmeldelse (mindst 20 tegn) 20