• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Espresso - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Nu: 79,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1000
Mærke Kaffekapslen
Smag Mørk chokolade, Syrlig Robusta, Mørkristede bønner, Nødder, Aromatisk arabica, Blomster, Mellemristede bønner
Egenskab 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Stærk (8/10)
Bedst før 23.09.2023

Produktbeskrivelse af Espresso - Hverdagskaffe

Hvis du er til Espresso, og selv maler dine kaffebønner, så er denne variant helt sikker noget for dig. For med hele 1 kg bønner, er din kaffemølle velforsynet nok til at holde sig kørende i et stykke tid.

Vi har skabt denne kaffe på en blanding af mørkristede Arabica og Robusta bønner, som har resulteret i en Espresso med en fyldig krop, som akkompagneres godt af mørke chokoladenoter, og som afsluttes med en behagelig eftersmag.

Her får du derfor en kaffe med en typisk Espresso smag, der gør at den sagtens nydes i sig selv som hverdagskaffe, men hvis man har mod på at være lidt mere eksperimenterende, også går godt som fundamentet i en Espresso-variant som Cappuccino, Latte Macchiatto eller Flat White.

Vi leverer den i en pose med 1 kg hele bønner, som du selv maler. Du justerer defor selv malingsgraden, så du kan få den kaffe som passer lige præcist til dig. Hvis du for eksempel gerne vil have en lidt mere bitter kaffe, maler du den blot finere – og hvis du foretrækker en mere syrlig smag, males den lidt grovere.

Når du selv maler din kaffe, får du derfor en mere nuanceret og tilpasset kaffesmag - og som en ekstra gevinst, også en dejlig duft af friskmalet kaffe i dit køkken.

Så slip din indre Barista løs, og mal en Espresso som passer lige netop til dig.

Espresso - Hverdagskaffe
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20