• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

400 g. kaffebønner

Nu: 59,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 400
Mærke Black Coffee Roasters
Smag Kakao, Mørkristede bønner
Egenskab 400 gram
Styrke Medium (6/10)
Bedst før 30.03.2023

Produktbeskrivelse af Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters

Dobbeltristede kaffebønner fra Black Coffee Roasters er de perfekte bønner til at lave en Espresso, Caffe Latte eller en Macchiato. De hele bønner kommer fra Guatemala, Brasilien og Kenya og er dobbeltristet for en intens kaffe, der er fuld af smag, toppet med en tyk crema.

Den ekstra mørke ristede blanding giver en luksuriøs oplevelse med noter af kakaobønner. Med Double Roast Coffee Beans fra Black Coffee Roasters kan du være din egen barista derhjemme og male dine kaffebønner på din egen måde og efter dine egne krav.

Nyd den lækre, stærke smag af denne 400 g pose hele kaffebønner. Black Coffee Roasters tilbyder en enestående oplevelse med disse bønner – nyd intensiteten af en cafekvalitetskaffe fra dit eget hjem.

Bønnerne er ristet med en unik og hemmelig teknik, der giver kaffen en fyldig smag.

Det danske firma Black Coffee Roasters er passionerede kaffefanatikere med fokus på suveræn smag og kvalitet. De producerer Fairtrade økologisk kaffe og tager ekstra tid til at udvælge, riste og behandle deres kaffebønner på den rigtige måde. Deres kaffe bærer Rainforest Alliance Certified-seglet.

Espresso Double Roast - Black Coffee Roasters
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20