• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lavazza Espresso Italiano Classico

500 g. kaffebønner

På lager
Nu: 82,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 500
Mærke Lavazza
Smag Aromatisk arabica, Sødme, Mellemristede bønner
Egenskab 500 gram, Arabica
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 30.01.2024

Produktbeskrivelse af Lavazza Espresso Italiano Classico

Lavazza er kendt som Italiens favorit kaffe og kan spore sine aner helt tilbage til 1895. Lavazza pionerede teknikken med at opblande kaffe fra forskellige regioner, og er i dag kendt som et af verdens førende kaffefirmaer.

Derudover er Italien kendt som Espressoens moderland. Espressoen blev opfundet i Itailen, og stammer ligesom Lavazza fra Torino. Espressoen er i dag blandt de mest populære varianter fra den rige italienske kaffetradition, hvor den foruden at drikkes rent, også benyttes til at skabe cafeklassikere som Cappucino og Caffe Latte.

Man kan derfor næppe få en mere autentisk italiensk kaffeoplevelse end med Lavazzas Classico Espresso. For her er en klassiker som gennem årtier er blevet nydt i italienske cafeer og hjem.

Lavazza Classico er blevet skabt på 100 % Arabica bønner fra Afrika, Syd og Mellemamerika, og har en smag som er sødmefuld og delikat med en rig eftersmag.

Bryg din egen Espresso og tag på en rejse til Italien - for her er en kaffe der hvis den kunne tale vil sige: Sono un italiano. Un italiano vero.

Lavazza Espresso Italiano Classico
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20