Dolce Gusto Genio 2

inkl. 6 pakker kapsler

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 839,00 kr

Nu: 749,00 kr

Det er en god idé at købe kapsler og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse af Dolce Gusto Genio 2

Prøv en brugervenlig og stilsikker maskine til hele familiens favoritter!

Den populære Nescafé Dolce Gusto Genio 2 er udført i et eksklusivt design, med lækre bløde linjer og tidløs finish. Maskinen er enormt brugervenlig, du skal blot indsætte en kapsel af din favoritdrik, og indstille den ønskede vandmængde vha. LED Play and Select panelet og derefter vælger du blot om det skal være koldt eller varmt. Genio 2 har en unik XL funktion, som ligeledes kan indstilles på Play and Select. Med XL funktionen er det muligt at brygge en endnu større kop, når du har brug for et ekstra kick for at vågne.

Med hele 15 bars tryk, kan du med Genio 2 lave ægte espresso. Derved kan du lave ægte caféklassikere som cappuccino, flat white og latte machiatto, helt uden mælkeskummer og baristakundskaber. Dolce Gustos store univers byder på et utal af skønne drikke, til både kakao, kaffe og tedrikkeren.

Maskinen måler 17cm (B) x 30cm (H) x 26 cm (D) og er derfor, trods brugervenlighed og funktionsmuligheder, en kompakt maskine. Vandtanken indeholder 1 liter, og er let at tage af maskinen og fylde, og med den justerbare kopholder kan du altid få plads til din favoritkop. 

Rengøring af Dolce Gusto Genio 2 foregår med en våd klud, mens alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Det anbefales at maskinen afkalkes hver 2. måned eller efter 200 kopper. Når du har brygget din kop slukke maskinen automatisk efter 20 minutter, for på den måde at spare energi. Så er den altid klar, hvis du skal lave flere kopper efter hinanden.

Med dette tilbud følger 6 af vores Nescafé Dolce Gusto favoritter. Så får du muligheden for at prøve lidt af det enorme Dolce Gusto sortiment, og du er klar til at starte jagten på dine nye favoritter.