• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Dolce Gusto Genio S Plus

Automatisk kapselmaskine

På lager
Nu: 599,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Dolce Gusto Genio S Plus

Design og funktionalitet i perfekt harmoni.

Den automatiske Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus kapselmaskine ligner til forveksling basismodellen – den almindelige Dolce Gusto Genio S. Men modsat sin lillebror er Genio S Plus stop fyldt ekstrafunktioner, som giver dig større valgfrihed når du skal brygge din yndlingsdrik.

Designet er et perfekt samspil mellem det moderne og det klassiske, med runde bløde linjer, fræk rød farve, forkromninger og enkelte sorte strejf. Maskinen er derfor perfekt til både det klassiske tidløse køkken og det moderne strømlinede. Funktionaliteten er nøjsomt og gnidningsfrit integreret i designet, så brugervenlighed og funktionaliteten er i top. Vandtanken er på 0,8 liter, og er let at komme til og at fylde.

Alt betjening af maskinen foregår fra det store frontpanel. Herfra kan du indstille vandmængden, som du kan læse på kapsel og emballage – derfra klarer maskinen resten – og brygger med hele 15 bars tryk din favoritkaffe. Foretrækker du te eller kakao er det naturligvis lige så let.

For at give dig den perfekte oplevelse har Dolce Gusto Genio S Plus en række funktioner, som giver dig mest mulig fleksibilitet, så du kan få din morgenkaffe præcis som du vil have dem. Foretrækker du en større kop kaffe, kan du fra frontpanelet vælge XL-funktionen. Herfra kan du også vælge hvilken temperatur du foretrækker – og så kan du med EspressoBoost funktionaliteten få en ekstra aromatisk og intens kop espresso.

Selvom maskinen indeholder et væld af funktioner, er den energiklasse A og slukker sig selv efter 1 minuts inaktivtet. Det er tid nok til at man kan lave flere kopper i træk uden ventetid, men samtidig en forsikring om at du ikke skal bekymre dig om at huske at slukke maskinen, når du tager hjemmefra.

Vedligeholdelse af maskinen er meget simpelt. Den lyser automatisk rødt, når det er tid til afkalkning. De aftagelige dele i maskinen tåler opvaskemaskine, og resten kan rengøres vha. en våd klud.

Dolce Gusto Genio S Plus
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato package and capsule for Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto
Nu: 42,00 kr.
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Nu: 69,00 kr.
Plastkapselholder til Dolce Gusto med kapsler
Kapselholder til 35 Dolce Gusto-kapsler
Nu: 99,95 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Nu: 14,00 kr.
Nescafé Café au Lait package and capsule for Dolce Gusto
Café Au Lait - Nescafé 16 kapsler til Dolce Gusto
Nu: 42,00 kr.
Nescafé Americano package and capsule for Dolce Gusto
Americano - Nescafé 16 kapsler til Dolce Gusto
Nu: 42,00 kr.