• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Dolce Gusto Genio S Plus

Automatisk kapselmaskine

På lager
Nu: 599,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke DeLonghi
Kapselsystem Dolce Gusto
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Dolce Gusto Genio S Plus

Funktionerne står på kø!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus er en automatisk kapselmaskine som deler design med basismodellen – den klassiske Dolce Gusto Genio S - men er fyldt med ekstra funktioner.

Designet er en harmonisk sammensætning af bløde linjer, matsort og blanksort, samt forkromede detaljer. Maskinen fremstår derfor både tidløs og moderne, og passer perfekt i et hvert hjem. Selv med det flotte design er der ikke gået på kompromis med brugervenligheden og funktionaliteten – maskinen kan nemt betjenes af alle i hele familien. Vandtanken er designet så den er let at komme til, nem at fylde og kan indeholde 0,8 liter vand.

Betjening af maskinen foregår på frontpanelet. Herfra kan du indstille vandmængde, som er angivet på kapsel og emballage. Herefter klarer maskinen resten og brygger din kaffe med 15 bars tryk – akkurat som i en klassisk espressomaskine. Foretrækker du kakao eller te skal du naturligvis bare indsætte en kapsel med din favoritdrik – det er præcis lige så let!

Foretrækker du en ekstra stor kop kaffe? Så kan du aktivere XL funktionen på frontpanelet – så er der ekstra hjælp at hente, når natten har været lang. Foretrækker du en espresso kan du aktivere EspressoBoost funktionen – så får du en endnu mere intens og aromatisk espresso.

Ikke alle foretrækker sin kaffe lige varm. Derfor har Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus en flertrins temperaturkontrol. Så kan du selv vælge om du foretrækker den glohed, drikkeklar – eller ved stuetemperatur.

Vedligeholdelse af maskinen er nem. De aftagelige dele tåler vaskemaskine, og resten kan rengøres med en våd klud. Når det er tid til at afkalke maskinen, lyser maskinen rødt. Trods de mange funktioner og et tryk på hele 15 bar, er maskinen energiklasse A og slukker efter 1 minuts inaktivitet.

Dolce Gusto Genio S Plus
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato package and capsule for Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto
Nu: 42,00 kr.
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Nu: 69,00 kr.
Plastkapselholder til Dolce Gusto med kapsler
Kapselholder til 35 Dolce Gusto-kapsler
Nu: 99,95 kr.
Nescafé Café au Lait package and capsule for Dolce Gusto
Café Au Lait - Nescafé 16 kapsler til Dolce Gusto
Nu: 42,00 kr.
Nescafé Americano package and capsule for Dolce Gusto
Americano - Nescafé 16 kapsler til Dolce Gusto
Nu: 42,00 kr.
Café René Grande pakke og kapsel til Dolce Gusto
Grande - René 16 kapsler til Dolce Gusto
Nu: 30,00 kr.