• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Green Meadow - Nordic Roast

398 g. chai te

På lager
Nu: 49,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 398
Mærke Nordic Roast
Smag Krydderier, Sødme, Te
Egenskab Vegansk
Kopstørrelse Almindelig kop
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 12.01.2023

Produktbeskrivelse af Green Meadow - Nordic Roast

Med Green Meadow får du en klassisk Chai som man kender den, men blot i en vegansk udgave. For med denne variant har Nordic Roast erstattet det almindelige mælkepulver med rismælk i stedet.

Her får du derfor en Vegansk Chai der er fri for animalske produkter, og derfor særlig velegnet for veganere eller mælkeallergikere.

Denne Chai adskiller sig derfor ikke i væsentlig grad fra Nordic Roasts Indian Summer Chai, for mælkepulveret er blot blevet erstattet med det ikke animalske mælkepulver rismælk i stedet.

Du får derfor stadig en klassisk Chai som man kender den, fuld af krydrede noter som kanel, kardemomme og ingefær, men eftersom denne variant allerede kommer med rismælk, er det nok blot at tilføje vand for at brygge den som Chai. Og som det altid er tilfældet med Nordic Roast Chai kommer chaipulveret i en elegant og praktisk dåse, som med fordel kan genbruges, når det sidste chaipulver er blevet brugt op.

Vi leverer denne aromatiske veganske Chai-te i en dåse med 398g, som rækker til at brygge ca 15 kopper Chai.

Nordic Roast et dansk premium Chai firma med base i København. Nordic Roast er dedikerede til at levere premium Chai latte produkter som et kvalitetsstærk alternativ til kaffe of te, skabt på høj kvalitets ingredienser, god smag og et stilfuldt design, hvor østlige og vestlige traditioner forenes i én.

Green Meadow - Nordic Roast
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20