• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF KAFFEKAPSLER
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 499 TIL PAKKESHOP
  • DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ HVERDAGE

32 vare(r)

pr. side

Sorter faldende
Tilbud
Iperespresso kapsler
E.S.E. pods
Malet kaffe / Hele bønner
Maskiner
Tilbehør

32 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Illy-kaffen er et resultat af en passion og besættelse om at skabe en kaffe af højeste kvalitet. Igennem mere en otte årtier har Illy-familien ved hjælp af deres lidenskab kombineret med banebrydende teknologier, viden om kaffe og kemi og ristningsfærdigheder skabt en helt uovertruffen kaffe. 


Illy kaffen har sin helt særegne smag, aroma og fornemmelse. Kaffen er fløjlsagtig og umiddelbar sød, men samtidigt har den en delikat balance mellem blomster og frugtagtige noter med karamel, ristet brød og chokolade. Kaffen har en dejlig duft af mandel og honning.

Denne unikke balance kommer ved en særlig sammensætning af hele 9 arabica bønner af fineste kvalitet fra hele fire kontinenter. Hver enkelt af de ni bønner bidrager til en større helhed, til glæde for dem, der værdsætter alt det kaffe kan og bør være.

illy kaffens høje kvalitet skyldes at bønnerne konstant kontrolleres helt ude fra kaffefarmene og igen på risteriet i Trieste. Bønner kontrolleres en for en og kun de bedste bliver til illy-kaffen. Desuden udtages der prøver, som både smages og testes inden kaffen sættes i produktion. Efter ristning og afkøling pakkes kaffen i tønder under tryk, som forsegles og sikrer bevaring af kaffens dejlige aroma. Illy kaffen sælges eksklusive tin-dåser, hvor ilten er fjernet, så der skabes et tryk, der sikrer aromaen.