• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

illy India

21 kapsler til illy

På lager
Nu: 99,95 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 21
Antal kopper 21
Mærke illy
Kapselsystem illy
Bedst før 31.10.2022

Produktbeskrivelse af illy India

Illy India er en nøje sammensat blanding af de bedste Arabica-kaffebønner fra det indiske subkontinent. Indien er mere kendt for te, og derfor nok ikke det første land man tænker på, når det kommer til kaffe. Men kaffe er blevet dyrket siden 1600 tallet i Indien - og i dag er Indien faktisk blandt de 10 største kaffeproducenter i verden.

Denne kaffe er blevet skabt på Arabica bønner som er bæredygtigt dyrket, og langsomt og nøjsomt mørkristet ved helt præcise temperaturer for at karamellisere og fremhæve alle kaffebønnens unikke smagsnuancer og aromær.

Indien er krydderiernes moderland, hvilket afspejles i denne kaffe. Her er tale om en kaffe som har en fyldig og intenst krydret smag, hvor man kan spore noter af både peber og mørk chokolade.

Illy benytter sig af en patenteret 2-trins teknologi i kapslerne, hvor kaffesmagen først trækkes ud af de malede bønner ved et ekstremt højt tryk som skaber en ekstra rig og nuanceret smag, hvorefter kaffen presses gennem en specialdesignet tragt, hvor kaffens naturlige olier blandes med luft og skaber en fyldig crema.

Her er med andre ord en spændende og aromatisk kaffe, hvor de bedste traditioner fra indisk og italiensk kaffekultur er blevet forenet i én.

Illy blev grundlagt i Trieste, Italien i 1933, og er stadig ledet af efterkommerne af firmæts grundlægger, Francesco Illy. Det klassiske Illy logo er et velkendt syn i gadebilledet i Sydeuropa, og hver dag nydes millioner af kopper Illy kaffe på caféer, kontorer og i hjem over hele kloden.

illy India
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Nu: 69,00 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Nu: 14,00 kr.
Kaffekapslen descaler for illy
Afkalkning flydende Kaffekapslen 2 doseringer til Illy
Nu: 29,00 kr.