Lavazza Jolie (rød)

Kapselmaskine til Lavazza A Modo Mio

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 799,00 kr

Nu: 299,00 kr

ELLER
Det er en god idé at købe kapsler og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Lavazza a Modo Mio
Mærke Lavazza
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Lavazza Jolie (rød)

Med denne maskine får du en kompakt maskine med masser af kaffeperfektion og design. Maskinen er lavet til dem, som ikke ønsker en maskine som fylder hele køkkenet, men som ikke går på kompromis med kvalitet.

Det er maskinen til dem, som troede de ikke havde plads til en kaffe- eller kapselmaskine i hjemmet.

Maskinen leverer det helt rigtige tryk til at lave den helt perfekte kopkaffe, men gør det uden at støje så meget, som ellers er kendetegnende ved Espresso og kapselmaskiner. 

Maskinen er ekstremt simpel at bruge, f.eks. kommer maskinen med en Stop & Go knap, som gør at man nemt kan bestemme størrelsen af den kop kaffe man er ved at lave. Designet er ægte italiensk med bløde former og harmoniske linjer, som gør at den fremstår både enkelt og smuk. En helt igennem moderne og æstetisk maskine.

Med 44db støj, men stadig 15 bar tryk, og sin lille størrelse giver denne maskine dig en perfekt kop kaffe, hurtigt og nemt.

GRATIS: Ved køb af denne maskine får du gratis kaffekapsler for kr. 799,00. Læg blot maskinen i kurven - så kan du frit vælge dine gratis kapsler blandt alle originale Lavazza A Modo Mio-kapsler her *. Rabatten på 799 kr. vil derefter blive fratrukket i kurven.

* Gælder ikke Gimoka og Gran Caffé Garibaldi.

Bedøm Lavazza Jolie (rød)

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Bedømmelse:
  • Anmeldelse (mindst 20 tegn) 20