Beskrivelse

Tassimo er en maskine for hele familien, og derfor kan det være svært at holde styr på alles favoritter. Mens de mindste foretrækker kakao, kan det tit være nødvendigt med en stærk kop kaffe om morgenen for forældrene. Derfor har vi lavet en kapselholder med 4 rum, som hver kan indeholde 6 Tassimo kapsler.

Kapselholderen er lavet i gennemsigtig plast, så det er nemt at sig, hvad der gemmer sig i hvert rum – og så kan alle lynhurtigt få sin yndlingsdrik.

Kapselholderen måler 30 x 10 x 10 cm og kan i alt indeholde 24 kapsler.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Tassimo

Egenskab

Tilbehør

Kapselholder

til 24 Tassimo-kapsler

(3)

Anmeldelser (3)

Jeg syntes nu heller ikke lige, jeg kan få så mange ned som de skriver. Men praktisk er den. Må desværre bare købe nogle flere og stable dem oven på hinanden. Ellers et godt solidt produkt. Ikke så gennemsigtigt plast som på billedet.
4 stjerner, pga manglede plads ifølge produkt beskrivelse.
Læs mere
Jeg er ikke særlig benovet, jeg ved ikke helt hvordan de har fået det angivet antal kapsler ind, for i min kan der kun være 4 mindre dvs en mindre i hvert rum, der er lidt luft, men det er totalt umuligt at presse en kapsel ind uden at de bliver mast, og der er også en lille kant, men det kunne klares ved at man holdt en kapels op mod toppen og "kilede" en ind i mellem. Jeg tror ikke denne står ret længe på mit køkkenbord. Læs mere
Jeg drikker kun Kakao og The, og de er lidt store deres kapsler, så kan kun havde 4 i hver rum, men ellers så syndes jeg at boksen er rigtig fin og holde kapsler i. Læs mere