• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

L'OR Barista Sublime

Kapselmaskine til Nespresso®

På lager
Nu: 749,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke LOR
Kapselsystem L'OR BARISTA, Nespresso
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af L'OR Barista Sublime

L'OR BARISTA-maskinen er også kompatibel med Nespresso®-kapsler samt en række andre kapsler, herunder Lavazza®. Det betyder, at du kan brygge en dobbelt kaffedrik eller to enkelte kaffedrikke på samme tid, med kun en kapsel!

En maskine, der tilbyder enkelt- og dobbeltshotkapsler, er ekstremt unik, og de nye L'OR BARISTA dobbeltshotkapsler er udviklet udelukkende til brug i L'OR BARISTA-maskinen.

L'OR BARISTA-kaffemaskinen gør det utroligt let for dig at blive barista og producere den højeste kvalitet af cafélignende kaffe derhjemme. Maskinen passer til L'OR espresso enkeltshotskapsler og L'OR BARISTA dobbeltshotkapsler og leverer fremragende kaffedrikke. Du kan vælge mellem en bred vifte af blandinger, brygge filterkaffe eller forskellige espressoer eller lave mælkeholdige drikkevarer som en latte eller en skummende cappuccino. Det er nu, du kan få lov til at vise dine barista færdigheder frem!

L'OR BARISTA-kaffesystemet leverer det høje tryk (op til 19 bar tryk), der er nødvendigt for en ægte espresso. Med L'OR BARISTA-maskinen kan du lave de samme drikkevarer, som du ville nyde på din yndlingscafé eller restaurant.

L'OR BARISTA-maskinen er utrolig nem at bruge og varmes op inden for 25 sekunder, så du behøver ikke vente længe på dine velsmagende kaffekreationer. Maskinen laver også drikkevarer i forskellige størrelser. Du kan justere drypbakken efter højden på din drink. Du kan lade den stå på standardindstillingen for små kopper, der indeholder espressoer og ristrettoer. Ved større drikkevarer kan du fjerne drypbakkens låg, løfte den bredere drypbakke af og lægge låget på igen ved en lavere indstilling.

Med L'OR BARISTA-maskinen kan du tilpasse din kaffe til din egen foretrukne volumen. Hvis du kan lide din kaffe lidt mindre eller større, skal du trykke på den valgte drikke-knap og holde den nede, indtil den blinker. Slip knappen, og kaffen begynder at brygge. Tryk igen for at afslutte brygningen. Og det bedste? L'OR BARISTA vil nu huske dette som din foretrukne volumen til den specifikke drink.

L'OR BARISTA-maskinen vandt i 2011 Red Dot Design prisen og er designet af den prisvindende produktdesigner Khodi Feiz. Han er kendt for "renhed, elegance og effektivitet" i sit arbejde, og disse kvaliteter afspejles tydeligt i designet af L'OR BARISTA-maskinen.

Maskinens dimensioner er 18 cm x 40 cm x 28 cm, og den har også en afkalkningsindikator, der gør den let at vedligeholde, og nogle komponenter tåler opvaskemaskine.

Denne maskine har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

L'OR Barista Sublime
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Nu: 69,00 kr.
Kapselholder Fra Kaffekapslen
Kapselholder til 40 Nespresso®-kapsler
Nu: 149,00 kr.
Caffenu Rengøringskapselpakke og kapsler til Nespresso®
Rengørings-kapsler - Caffenu 5 kapsler til Nespresso®
Nu: 34,95 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Nu: 14,00 kr.
Gran Caffé Garibaldi Selezione 1860 pakke og kapsel til Nespresso®
Selezione 1860 - Garibaldi 10 kapsler til Nespresso®
Nu: 22,00 kr.
Café René Lungo Big Pack pakke og kapsel til Nespresso®
Lungo - Café René 100 kapsler til Nespresso®
Nu: 129,00 kr.