Dolce Gusto Lumio

inkl. 6 pakker kapsler

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 789,00 kr

Nu: 649,00 kr

Det er en god idé at købe kapsler og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse af Dolce Gusto Lumio

Køb en maskine med futuriske linjer og moderne brugervenlighed.

Lad dig endelig ikke snyde af det minimalistiske design, Nescafé Dolce Gusto Lumio er en maskine med maksimale muligheder. Dolce Gustos univers af skønne smagsoplevelser giver et væld af muligheder til hele familien. Der findes utallige kaffevarianter, caféspecialiteter, kakao og te som gør Dolce Gustos unikke univers perfekt til hele familien. Lumio leverer hele 15 bars tryk, som gør at du kan lave ægte cafékaffe såsom espresso, som er bunden i flere caféklassikere som cappuccino, latte macchiato og americano.

Maskinen måler blot 37cm (H) x 18cm (B) x 22cm (D), men indeholder både stor vandtank, kopholder og automatisk brygning. Maskinens smukke design er nemlig ikke blot til pynt. Det smarte design gør at vandtanken, på 1 liter, nemt kan ses fra fronten, og derfor kan du let se om det er tid til en opfyldning. I foden af maskinen gemmer sig både drypbakke og en justerbar kopholder, så du altid kan finde plads til din favorit kop. 

På toppen af maskinen finder du Play & Select panelet, hvor du nemt kan indstille vandmængde vha. af håndtaget på toppen. Du skal blot finde en kapsel med din favoritdrik og indsætte den i den smarte kapselholder, og derefter indsætte den i maskinen. På emballagen til kapslen, og på nogle kapsler, står den vejledende vandmængde angivet i streger, som du blot skal indstille på Play & Select panelet. Herefter vælger du om du ønsker en kold eller varm drik på håndtaget, så klarer maskinen resten selv.

Rengøring af Dolce Gusto Lumio foregår vha. en våd klud og alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Vi anbefaler at du afkalker maskinen hver 2. måned eller efter 200 kopper. På den måde forlænges din maskines levetid og smagsoplevelsen er optimal.

Med dette tilbud modtager du 6 pakker af vores favoritter til Nescafé Dolce Gusto, så du er klar til at tage din maskine i brug med det samme.