• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Philips Mælkeskummer

Milk Twister CA6500/60

På lager
Nu: 649,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke Philips
Egenskab Tilbehør

Produktbeskrivelse af Philips Mælkeskummer

Skal der mælk til kaffen, er det skønt at kunne give den et ekstra pift.

Er du lidt af en barista, og ønsker du at lave kaffeklassikere, som Café Au Lait, Cappuccino eller lignende – så skal du have denne mælkeskummer!

Denne innovative mælkeskummer kommer i et tidløst design med stramme linjer som gør, at den passer ind i ethvert køkken. 

Den testvindende Philips Senseo Milk Twister CA6500/60-mælkeskummer kommer med en Slip-let-belægning, som gør rengøring nemt og sørger for, at intet kan sætte sig fast. Det kræver derfor kun en skylning og et viskestykke, så er maskinen igen klar til brug. Maskinens pisker og låg tåler opvaskemaskine, og er derfor ligeledes nemt at holde rent.

Kapaciteten er på hele 120 ml, som f.eks. er nok til at lave to kopper cappuccino, og mælken piskes ved Philips innovative magnetiske piskefunktion, som sikrer at skummet får den optimale konsistens og volume. Ønsker du at få mælkeskum til din iskaffé, eller har du andre situationer, hvor du mangler koldt mælkeskum, har Philips Senseo Milk Twister også en særlig funktion, som gør at du kan lave både varmt og koldt mælkeskum.

Du betjener nemt maskinen, som styres ved brug af blot en enkelt knap. Mælkeskummeren er ledningsfri og har en 360 graders basisenhed. Det betyder, at den er nem at løfte og lige så nem at tilslutte igen efter brug. Maskinen har naturligvis autosluk-funktion, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du har slukket din mælkeskummer efter brug. 

Slip din indre barista løs, og byd din familie og venner på kaffe, de sent vil glemme.

Philips Mælkeskummer
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20