Dolce Gusto Colors

inkl. 3 pakker kapsler

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 519,00 kr

Nu: 449,00 kr

Det er en god idé at købe kapsler og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse af Dolce Gusto Colors

Lav alle familiens favoritter på et øjeblik.

Med Nescafé Dolce Gusto Colors er det nemt at lave caféklassikere derhjemme. Du skal blot indsætte en kapsel med din favoritdrik, vælge vandmængden på panelet og vælge om det skal være varmt eller koldt. Så er en perfekt brygget kop kaffe, caféspecialitet, kakao eller te klar blot et øjeblik senere. Den brugervenlige Colors er udformet i et klassisk Dolce Gusto design, som både er minimalistisk og tidløst – så den passer ind på et hvert køkkenbord. 

Til Dolce Gusto findes et unikt udvalg af både klassiske og nye drikke, hvor alle i familien med garanti kan finde både nye og gamle favoritter. Da maskinen leverer hele 15 bars tryk, kan du lave ægte espresso og caféklassikere som cappuccino, latte machiatto og flat white – helt uden baristauddannelse og dyre maskiner. Foretrækker du en kop te eller skal den mindste have en kop kakao at varme sig på, kan du fordybe dig et det ligeledes store og appetitlige udvalg til både børn og voksne.

Vandtanken har en kapacitet på 0,8 liter, og er let aftagelig til når du skal fylde vand på maskinen. Vedligeholdelse og rengøring af maskinen er nemt, da alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine, og resten blot skal bruge en våd klud. Efter brug slukke maskinen selv efter 5 minutter. Så kan du nemt lave flere kopper i træk, uden at du skal bekymre dig om at slukke maskinen når du tager hjemmefra.

Med til dette tilbud får du 3 pakker af vores Nescafé Dolce Gusto favoritter. Så kan du straks tage maskinen i brug og få en lille introduktion til Dolce Gustos store univers.

Match din maskines farve med dit humør!

Den smarte Colors-maskine giver dig mulighed for at skifte farve bag på din maskine. Der medfølger tre paneler i forskellige farver.