Beskrivelse

Leder du efter en ny maskine til at lave lækker kaffe og dekadent varm chokolade? Få en Tassimo My Way 2!

Maskinen er perfekt til at lave kaffe af høj kvalitet, der får dig til at føle, at du er på en café. Med den smarte Tassimo stregkodeteknologi ved My Way 2 nøjagtigt, hvor meget vand der skal bruges, hvilken temperatur det skal brygges på, og hvor meget infusion der skal til. Smart og nem at bruge, hvad mere kan du forlange af en maskine? Med et enkelt tryk på en knap får du kaffe, som du ikke troede, du kunne få fra en kapselmaskine.

Det, der adskiller denne maskine fra andre Tassimo-maskiner, er mulighederne for at personliggøre dine drikke, så du får præcis, hvad du ønsker. Du kan justere intensiteten, mængden af brugt vand og temperaturen på din drik. Så hvis du foretrækker din kaffe ekstra varm eller måske lidt køligere, så du kan drikke den med det samme, har du nu muligheden for at træffe det valg. Du kan endda gemme op til fire parametre for de drikke, du laver mest!

Udover at være nem at bruge, har Tassimo My Way 2 også mulighed for at indsætte et BRITA MAXTRA+ vandfilter i vandtanken, så du altid har rent vand til at brygge dine drikkevarer. Vandbeholderen kan indeholde op til 1,3 liter, hvilket giver dig mulighed for at lave et stort antal drikke, før du skal genopfylde.

Oplev Tassimo-universet takket være My Way 2. Kolde drikke, varme drikke, chokolade, kaffe, te, perfekt til alle i familien. Få din nye maskine nu fra Kaffekapslen!

Specifikationer

Antal kapsler

1

Mærke

Bosch

Kapselsystem

Tassimo

Tassimo My Way 2

Kapselmaskine

(1)

Anmeldelser (1)

Den var lidt svær at fine ud af i starten men jeg tabt ud af det Læs mere