• DANMARKS STØRSTE UDVALG AF KAFFEKAPSLER
  • GRATIS FRAGT VED KØB OVER KR. 399 TIL PAKKESHOP
  • DAG-TIL-DAG LEVERING PÅ HVERDAGE

Alle

Kapsler til Nespresso®

75 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

75 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Kaffekapsler til Nespresso®

Nespresso® var blandt de første til at introducere kaffekapsler til verden og er fortsat den mest udbredte kaffekapselmaskine i Europa. Nespresso® er ejet af Nestle, som er én af verdens største og ældste  fødevareproducenter.

 

De originale Nespresso®-kaffekapsler kan kun købes hos Nespresso® selv. Den store efterspørgsel på billigere kaffekapsler til Nespresso® har medført, at det er blevet almindeligt at købe kaffekapsler til Nespresso®-maksinerne, som ikke er produceret af Nespresso®. Eksempler på uoriginale kaffekapsler af høj kvalitet til Nespresso® er Gimoka, Café René og Cap’Mundo, som alle forhandles hos os.

 

Miljøvenlige kaffekapsler til Nespresso®

En del af vores brede sortiment af ristretto, espresso og lungo-kaffe til Nespresso® er miljøvenlige og komposterbare kapsler, der indeholder økologisk kaffe. Komposterbare kapsler er kaffekapsler, som kan nedbrydes i naturen i løbet af bare 12 uger. Komposterbare kapsler er svaret på de miljømæssige bekymringer, som tynger nogle kaffekapselelskere.

 

Kaffe med mælk

Kaffe brygget med en Nespresso®-maskine fås i størrelserne ristretto (25 ml.), espresso (40 ml) og lungo (110 ml.). Mange danskere kan lide en lidt større kop kaffe med mælk. Det er derfor oplagt at tilføje mælk til en kop kaffe brygget med en Nespresso®-maskine. Du kan enten tilføje almindelig mælk eller anvende en mælkeskummer.

 

Kaffekapsler med smag

Hvis du elsker kaffe, og engang imellem ønsker at udfordre dine smagsløg, er det måske på tide at prøve nogle af de kaffekapsler til Nespresso®, der er forædlet med smag af f.eks. karamel, chokolade eller vanilje. Kaffekapsler med smag indgår ikke i det originale sortiment af kaffekapsler fra Nespresso®.

 

Udforsk en ny verden af smagsnuancer

Et alternativ til kaffekapsler med smag til Nespresso® er at tilføje kaffesirup med smag af f.eks. karamel, chokolade, hasselnød eller meget andet til din kaffe. Her finder alle vores varianter af kaffesirup.

 

Tilbehør til din Nespresso®-oplevelse

Som med alt andet er det vigtigt at passe på sin kaffekapsel-maskine. Vi anbefaler, at din Nespresso®-maskine afkalkes mindst én gang om måneden med f.eks. vores afkalkningstabletter til Nespresso® fra Bosch.

Ud over afkalkningstabletter har vi også kapselholdere til Nespresso® i flere forskellige varianter, ligesom vi har fyld-selv kapsler, mælkeskummere og meget andet på vores side med tilbehør til Nespresso®