• Fragt kun 29,- Fri fragt over 499,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Senseo Original ECO

Kaffemaskine til puder

På lager
Nu: 499,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke Philips
Kapselsystem Senseo
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Senseo Original ECO

Her får du en Senseo Original HD7806 i en særlig miljøvenlig udgave, som er blevet skabt med 35% genanvendt plastik, og som bruger 25 % mindre energi end den klassiske Senseo Original maskine.

Derudover kommer Eco modellen med en manuel stopfunktion, så du når som helst kan stoppe brygningen når det passer dig. Derudover lukker den automatisk lukker ned efter 5 minutters inaktivitet, for at forbedre energieffektiviteten. Her er med andre ord en Senseo model, hvor Philips har gjort deres yderste for at reducere maskinens CO2 fodaftryk.

Med Senseo Original Eco får du alle de kendte funktioner fra den klassiske Senseo Original. Du kan for eksempel brygge 2 kopper samtidigt eller en XL kop lynhurtigt på under 1 minut. Derudover kommer Senseo Original Eco naturligvis også med både Crema Plus og Coffee Boost funktionerne.

Crema Plus-teknologien sikrer at kaffen altid afrundes med en fløjlsblød crema, mens Coffee Boost teknologien sørger for at brygge kaffen med en ekstra rig og fyldig smag ved at vandet løber igennem 45 dyser når kaffen brygges, så det fordeles jævnt over hele kaffepudens overflade.

Maskinen er yderst nem at betjene, for kaffen brygges ved blot et tryk på een knap, og du skal derfor blot angive om du ønsker en normal, stor eller 2 kopper.

Og som man kan forvente fra Philips, er kvaliteten altid i top. For Philips tester altid Senseo Original maskinerne mindst 10.000 gange inden de sendes på markedet. Når du benytter en Senseo-maskine kan du derfor være sikker på, at den første kop bliver den første i en nærmest uendelig række af kopper som brygges hurtigt og problemfrit - du skal blot huske at afkalke den regelmæssigt.

Med en kompakt størrelse passer Senseo Original Eco desuden nemt ind de fleste steder. For med 33 cm i højden, 31.5 cm i bredden og 21 cm i længden, kan den som regel uden problemer finde en permanent plads i køkkenet.

Sidste men absolut ikke mindst, får du med Senseo Original Eco adgang til det store udvalg af Senseo puder. Foruden puder fra Senseo selv, hvor du kan vælge blandt et stort udvalg af forskellige kaffetyper som spænder fra almindelig hverdagskaffe over cafeklassikere som Espresso og Cappuccino, kan du også finde puder til f.eks te og kakao. Derudover kan du også få puder fra kendte mærker som f.eks Gevalia og Lavazza.

Bæredygtig kaffebrygning har derfor aldrig været nemmere. For med Senseo Original Eco får du ikke alene en maskine som skåner miljøt - den sparer også på din elregning – og oven i det er du sikret en driftsikker og brugervenlig maskine med et enormt udvalg af puder.

Senseo Original ECO
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
Senseo Pude Dåse Sort
Senseo Opbevaringsboks 1 stk. til Senseo
Nu: 29,95 kr.
Monin Kaffesirup Sæt
Monin Kaffesæt 5 x 5 cl. kaffesirup
Nu: 79,95 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iced Coffee
Starbucks Doubleshot Espresso 200 ml. iskaffe
Nu: 14,00 kr.
Senseo Classic Medium Cup pakke og pods til Senseo
Senseo Classic 36 puder til Senseo
Nu: 45,00 kr.
Café René Classic pakke og pods til Senseo
Café René Classic 36 puder til Senseo
Nu: 30,00 kr.
Afkalkning til Senseo fra Philips
Senseo Afkalkning 2 doseringer flydende afkalkning
Nu: 59,95 kr.