• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Senseo Original

Kaffemaskine til puder

På lager
Nu: 399,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1
Mærke Philips
Kapselsystem Senseo
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Senseo Original

Senseo Original har i mange år ikke kun været en af Senseos populæreste modeller, men også én af de populæreste kapselmaskiner i Europa. Og med god grund – for her er en maskine som har nogle kvaliteter, der virkelig får den til at skille sig ud fra andre kapselmaskiner.

Det første man nok lægger mærke til er dens 2 haner, som gør det muligt at brygge 2 kopper på én gang. Men derudover er Senseo Original også ekviperet med Senseos Crema Plus teknologi, som sikrer at man altid får en kaffe med en fyldig crema, foruden Senseos Coffee Boost funktion, som giver kaffen en rigere og mere fyldig smag ved at fordele vandet gennem 45 dyser når kaffen brygges, så vandet altid på bedste vis kommer rundt omkring al kaffen i kapslen.

Senseo Original har desuden et praktisk design, som gør den yderst nem at betjene. For Senseo puderne placeres nemt og hurtigt i pudeholderen, hvorefter brygningen starter med blot ét tryk på bryggeknappen. Hvis du brygger 2 kopper på én gang, trykker du blot på knappen for 2 kopper. Bryggetiden er ca 30 sekunder for 1 kop, og 60 sekunder for 2.

Med dens kompakte størrelse passer den desuden nemt ind i køkkenet eller på hjemmekontoret. For med 33 cm i højden, 31.5 cm i bredden og 21 cm i længden kan den nemt stilles på plads de fleste steder. Vandtanken har en kapacitet på 0,7 liter, hvilket er nok til at brygge ca. 5 kopper, før den skal genfyldes.

Men derudover får du med maskinen naturligvis også adgang til det store udvalg af Senseo puder. Foruden puder fra Senseo selv, hvor du kan vælge blandt et stort udvalg af forskellige kaffetyper, som spænder fra almindelig hverdagskaffe over cafeklassikere som Espresso og Cappuccino, kan du også finde puder til f.eks te og kakao. Derudover, kan du også få puder fra kendte mærker som f.eks Gevalia og Lavazza.

Sidst men ikke mindst, kommer maskinen i den kvalitet man kan forvente fra Philips. For Philips tester maskinerne 10.000 gange under udviklingsprocessen, inden de når ud til forbrugeren, som sikrer at kvaliteten altid er i top. Når du benytter en Senseo-maskine, kan du derfor være sikker på, at dens første kop heller ikke bliver din sidste – du behøver blot at afkalke den regelmæssigt, for at sikre at den altid fungerer optimalt.

Sagt med andre ord, får du her ikke kun en driftsikker og brugervenlig maskine. Du får også en avanceret maskine med et enormt udvalg af puder.

Senseo Original
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
Senseo opbevaringsboks sort
Senseo Opbevaringsboks 1 stk. til Senseo
Nu: 29,95 kr.
Melitta wkup Coffee Shot
Wkup Coffee Shot 90 ml.
Nu: 10,00 kr.
Senseo Classic Medium Cup pakke og pods til Senseo
Senseo Classic 36 puder til Senseo
Nu: 45,00 kr.
Café René Classic pakke og pods til Senseo
Café René Classic 36 puder til Senseo
Nu: 30,00 kr.
Afkalker til Senseo fra Philips
Senseo Afkalkning 2 doseringer flydende afkalkning
Nu: 59,95 kr.
Kaffekapslen descaler for Senseo
Afkalkning flydende Kaffekapslen 2 doseringer til Senseo
Nu: 29,00 kr.