Dolce Gusto Piccolo XS

inkl. 6 pakker kapsler

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 689,00 kr

Nu: 549,00 kr

Det er en god idé at købe kapsler og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Kapselsystem Dolce Gusto

Produktbeskrivelse af Dolce Gusto Piccolo XS

Køb en kapselmaskine med store smagsoplevelser i kompakt størrelse.

Med Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS får du en maskine I en størrelse som vil passe ind på et hvert køkkenbord – stort som lille. Maskinen måler blot 14cm (B) x 28cm (H) x 27cm (D) og er udført et tidløst og elegant design. Trods den lille størrelse kan den aftagelige vandtank indeholder 0,8 liter vand, så du ikke skal fylde maskinen i tide og utide.

Som ejer af en Dolce Gusto maskine bliver du inviteret ind i et univers af smagsoplevelser, som er en ægte café værdig – helt uden evner som barista og dyre maskiner. Der findes et utal af kaffe, kaffespecialiteter, kakaodrikke og tevarianter – som alle laves med blot en kapsel og bare på et minut. I det brede udvalg findes der favoritter til ung som gammel. Foretrækker du kaffe, kan maskinen med hele 15 bar tryk, lave ægte espresso med fløjlsblød crema – for blot et minut senere at brygge sødmefuld og luftig kakao til de mindste.

Piccolo XS er enormt brugervenlig. Du skal blot indsætte en kapsel med din favorit, og vælge om det skal være koldt eller varmt på håndtaget på toppen af maskinen. Det anbefales at følge vejledningen på kapslens indpakning, for at få den bedste oplevelse. Som en del af maskinens brugervenlighed, er vedligeholdelse og rengøring gjort nemt. Alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine, og resten kræver blot en våd klud. Maskinen slukker automatisk 1 minut efter brug.

Med dette tilbud har vi samlet 6 pakker af vores Nescafé Dolce Gusto favoritter. Så er du klar til at tage maskinen i brug med det samme, og jagten på nye favoritter kan gå ind.