Byd velkommen til Starbucks!

Nu kan du byde på kaffeoplevelser fra verdens største kaffekæde i dit eget hjem. For dig, som har Nespresso®, Nescafe Dolce Gusto eller bruger kaffebønner er det nu muligt at brygge kaffe som en Starbucks-barista, med de mange valgmuligheder fra Starbucks Coffee At Home serie.

Siden åbningen af den første Starbucks butik i Pike Place i Seattle, har Starbucks lært os at stille højere krav til vores kaffe. Som bannerførerne for den moderne caféoplevelse har Starbucks føjet klassikere som cappuccino, latte macchiato og americano til kaffeelskeres ordforråd og gjort kaffe to go til en videnskab.

Bag Starbucks gemmer sig årtiers passion for kaffe, som startede ved tre studiekammeraters fælles kærlighed, for den drik som er en del af millioner af menneskers hverdag. For de tre studiekammerater fra San Fransisco universitet var kaffe nemlig ikke bare kaffe. Passionen blev til videnskab og jagten efter perfekte kaffeoplevelser har siden skabt utallige nyklassikere, som den særlige Pike Place blend, som i mere end 40 år har båret navnet som en hyldest til stedet, hvor det hele startede.

Prøv Starbucks Coffee At Home og smag, hvorfor kaffe ikke bare er kaffe.

Populære pakketilbud fra Starbucks