Beskrivelse

Senseo Switch 3in1 er kommet for at revolutionere din kaffe og dit køkken. Før måtte man både have en kapselmaskine stående til sit eget forbrug, og kaffemaskinen til når hele familien kom på besøg. Men med Senseo Switch 3in1 er du klar til at byde på en kop kaffe til en hver lejlighed.

Skal du selv have en kop morgenkaffe eller et stort krus til at tage med på pendlerturen, så kan Senseo Switch 3in1 med en enkelt pude lave en helt klassisk kop filterkaffe på blot 1 minut. Sortimentet til Senseo består af flere klassiske mærker, som du allerede kender og smager som du kender.

Får du gæster på besøg kan det være rart at kunne byde på en hel kande kaffe, fremfor at skulle brygge dem enkeltvis. Med Senseo Switch 3in1 behøver du ikke længere at fylde køkkenbordet med flere maskiner – maskinen kan hurtigt og simpelt lave en helt kande klassisk filterkaffe i den medfølgende termokande, som kan sættes på bordet.

Philips tester alle Senseomaskiner 10.000 gange inden de sendes ud til kunderne. Det er din garanti for at din kaffeoplevelse bliver perfekt hver eneste gang. På den måde er du sikker på at maskinen leverer den rigtige temperatur, tryk og mængde.

Model: HD6593

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

Philips

Kapselsystem

Senseo

Egenskab

Maskine

Senseo Switch 3-in-1 (grå)

Kaffemaskine til puder

Ikke på lager

Anmeldelser (0)