Senseo Switch 3-in-1 (rød)

inkl. 200 gratis puder

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 1.395,95 kr

Nu: 995,00 kr

Det er en god idé at købe puder og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

puder 200
antal kopper 200
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivelse af Senseo Switch 3-in-1 (rød)

Du bør blive Philips Senseo Switch 3-in-1-ejer. Maskinen, som efterhånden har taget kaffemarkedet med storm, er helt unik blandt kaffemaskiner.

Ikke alene brygger den den fantatiske kaffe, som kender fra Senseos varierede udvalg af produkter. Du kan med Senseos nye multifunktionsmaskine også brygge en helt normal kande filterkaffe, så morgenfreden også sikres, hvis hele familien samles til søndagsbrunchen. Du bør derfor ikke tøve med at forkæle dig selv med denne maskine!

For at brygge filterkaffe, skal du sætte et kaffefilter i størrelse 102 i maskinen.

Med til denne flotte, røde HD6594/80-maskine får du et startpakke, som giver dig mulighed for at prøve, hvad det vil sige at være Senseo-ejer. Med til maskinen følger nemlig et bredt udvalg af varianter fra Senseos stadigt voksende portefølge af lækre drikke. Maskinen kan brygge de almindelige kopper kaffe (Senseo Medium Cup, 120 ml.) samt de store kopper (Large Cup, 200 ml). Begge slags følger selvfølgelig med i pakken.

Du får dermed noget til kaffeelskeren, kaffedelikattesser og noget til de mindste. Så kan alle i familien få stor glæde maskinen. Vi vil ligeledes gerne give dig mulighed for at opleve den helt specielle funktion, som adskiller Senseos opfindelse fra andre kapselmaskiner. Denne maskine kan som nævnt nemlig brygge kaffe af malet kaffe. Så er aftenkaffen sikret!

Du kan læse endnu mere om Senseo Switch 3-in-1 her

Læs vores anmeldelse af Senseo Switch 3in1: