Senseo Switch 3-in-1 (rød)

Philips kaffemaskine

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 1.219,00 kr

Nu: 995,00 kr

ELLER

Produktspecifikationer

Kapselsystem Senseo
Mærke Philips
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Senseo Switch 3-in-1 (rød)

Bryg en stor kande kaffe eller blot en enkelt kop – valget er dit.

Senseo Switch 3-in-1 HD6594/80 kan det hele! Uanset om du ønsker at brygge en kande af din fortrukne filterkaffe eller blot hurtigt lave en enkelt kop med en Senseo-pude, så er det muligt med denne maskine.

Maskinens alsidighed får den til at skille sig ud fra mange andre kaffemaskiner. Du behøver med Switch kun én maskine - uanset kaffebehov eller lejlighed.

Brygger du enkelte kopper med Senseo-puder, så kan Switch brygge i to forskellige størrelser, både en almindelig kop (Medium cup, 120 ml.) eller en stor kop (Large cup, 200 ml.). Brygningen af en kop kaffe tager kun 30 sekunder.

Du kan selv justere styrken på din kaffe nemt med et tryk på én knap – og derved få din kaffe, nøjagtigt som du kan lide den. Den medfølgende indsats udskiftes nemt, ved brygning af de større puder, som bruges til en stor kop (Large Cup).

Ønsker du at brygge en hel kande kaffe med den filterkaffe, som du personligt elsker, tilpasses vandudløbet i maskinen automatisk til denne bryggemetode (filterstørrelse 102). Det langsommere vandudløb vil få mest mulig smag og aroma ud af de malede kaffebønner. 

Vi har samlet endnu mere information om Senseo Switch 3-in-1 her.

Bedømmelser- baseret på 6 bedømmelser
3
3
0
0
0
27. december 2018
En rigtig god maskine der passer til os.
01. oktober 2018
En god og forbedret udgave, der er pladsbesparende, hvilket er et must for os da vi bor i Campingvogn. Laver en rigtig god kop kaffe
Vis alle bedømmelser

Bedøm selv:

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Bedømmelse:
  • Anmeldelse skal være mindst 20 tegn 20