Senseo Switch 3-in-1 (sort)

inkl. 200 gratis puder

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 1.395,95 kr

Nu: 995,00 kr

Det er en god idé at købe puder og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

puder 200
antal kopper 200
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivelse af Senseo Switch 3-in-1 (sort)

Philips Senseo Switch 3-in-1-systemet har allerede taget Danmark med storm. Maskinen er allerede blevet en fast del af dagsrytmen i flere hjem, hvor den forkæler med sine dejlige drikke. Derfor er vi også sikre på, at Philips Senseo Switch 3-in-1 fortjener at bliver en del af din hverdag.

Denne elegante, sorte HD6594/60-maskine er et sandt unikum, da den ikke bare brygger de velkendte kaffepuder fra Senseos mesterlige kaffeunivers, men den kan også brygge en helt normal kande filterkaffe. Hyggen er dermed sikret, hvis der blot skal brygges en god kop kaffe - eller selvom der kommer gæster forbi.

Switch-maskinen bruger kaffefiltre i størrelse 102.

For at få den bedste oplevelse som ny Senseo-ejer, sørger vi hos Kaffekapslen for at give dig en startpakke, som giver dig rig mulighed for at prøve nogle af Senseos mange varianter. Vi har ligeledes sørget for at sammensætte tilbuddet, så der er noget i pakken til hele familien – så det er ikke kun kaffedrikkeren, som får glæde af maskinen.

Senseo kaffepuderne fåes nu i to størrelser: De almindelige Medium Cup-puder samt Large Cup-puder, som giver dig større kopper kaffe. Pakken indeholder naturligvis lidt af begge slags.

Du kan læse endnu mere om Senseo Switch 3-in-1 her

Læs vores anmeldelse af Senseo Switch 3in1: