Beskrivelse

Uanset hvor stor en kaffeoplevelse du ønsker, så kan Senseo Switch 3-in-1 opfylde alle dine ønsker.

Om du har brug for en almindelig kop (Medium Cup, 120 ml.), stor kop (Large cup, 200 ml.) eller en hel kande kaffe, så kan du brygge dem alle på denne kaffemaskine.

3-i-1-funktionen gør det muligt at brygge både med kaffepuder eller en hel kande med din yndlings-filterkaffe.

Triplebrew-teknologien sikrer desuden, at din kaffe altid bliver brygget med den korrekte vandmængde, temperatur og tryk, uanset hvilken bryggemetode du anvender.

Med et enkelt tryk på en knap, får du derfor hurtigt den perfekte kop eller kande kaffe.

Senseo Switch kan brygge en hel kande kaffe.

Hvis du brygger en hel kande kaffe, sikrer den medfølgende termokande, at din kaffe bevarer temperatur, aroma og smag i mange timer. Kanden i rustfrit stål indeholder hele 7 kopper kaffe.

Du skal blot skifte den medfølgende indsats alt efter hvilken størrelse puder, du skal benytte. Derudover skal du benytte kaffefilterstørrelse 102 for at brygge filterkaffe.

Maskinens vandudløb er specialtilpasset, så vandet løber langsommere igennem, når du brygger med din filterkaffe, så al smag og aroma når at trække med vandet ned i kanden. Alligevel tager brygningen af en hel kande kun 8,5 minut.

Senseo Switch HD6594/60 giver dig desuden mulighed for at vælge mellem to intensitetsniveauer afhængig af, hvor stærk en kaffe, du foretrækker.

Om du ønsker at dele en kande kaffe med dine gæster eller sidde alene med en kop varm kaffe, kan Senseo Switch opfylde det hele. Maskinens korte bryggetid på 30 sekunder gør det nemt for dig hurtigt at brygge en god kop kaffe i en travl hverdag.

Specifikation af Philips Senseo Switch 3-in-1

Med en vandbeholder på 1 liter, kan du brygge mange kopper førend, der skal fyldes vand på maskinen.

Til maskinen medfølger alt, hvad du skal bruge til at brygge din ønskede kaffe uanset hvilken metode, du vælger at benytte. Det eneste du skal huske, er at købe filterkaffe eller Senseo-kaffepuder.

Switch slukker automatisk, når den er færdig med at brygge, hvilket nedsætter dit energiforbrug og skåner miljøet. Med maskinens afkalkningsindikator er det nemt at vedligeholde maskienen korrekt, da den selv fortæller, hvornår det er tid til afkalkning.

CremaPlus-teknologien garanterer dig en ekstra cremet kaffeoplevelse med et flot skumlag. Så vælger du at brygge med Senseo-puderne, vil du opleve, at din kaffe toppes med det fineste cremalag – dette har en karakterfyldt gyldenbrun farve, som giver kaffen en lækker konsistens.

Switch’ens unikke design

Switch-maskinens aflange og kompakte design, og med en vægt på 1,75 kg., fylder den ikke alverden på køkkenbordet, og er tilmed nem at flytte rundt på. Da denne maskine opfylder alle dine kaffebehov, kan du nøjes med kun denne ene kaffemaskine i dit køkken, og derved have masser af plads til andet på dit køkkenbord.

Læs vores anmeldelse af Senseo Switch 3in1

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Switch 3-in-1 (sort)

Kaffemaskine til puder

(61)

Ikke på lager

Anmeldelser (61)

Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det. Er super glade for min 3-1. Før lavede jeg en hel kande om morgenen og der var meget spild deraf. Nu laver jeg en kop efter behov eller et krus, vil jeg have mere end en kop. Super maskine, elsker den. Læs mere
den bedste gave jeg har givet mig selv , efter min kone døde for 3 år siden , ingen spild , fantastisk kaffe og har nu bestilt diverse cacao produkter til barnebarnet og døtrene .elsker den nemme måde at bestille og alle de forskellige ,virkelig gode produkter .
Læs mere
Vi fik købt en god fødselsdagsgave på en let og god måde Læs mere
Rigtig god kaffemaskine.
Stor fordel er at man kan vælge 1 kop, krus eller kande kaffe og laver hurtig kaffe. Prisen er meget fornuftigt i forhold til andre kaffemaskiner.
Meget tilfreds :)
Læs mere
Super produkt. Det er nr. 2 jeg har Læs mere
fin maskine men syntes den larmer en del samt er det en skam at der er så meget tilbage i puderne så genbruger dem ofte så der kan laves en stor kop og en lille kop af de store puder Læs mere
Masken er super god og rigtig glad for maskine.
Hurtig og nem at betjene
Læs mere
Smart i en fart, god når man bare lige skal have en kop kaffe.

Støjer en del hvis man laver en kande kaffe, skal også bruge lidt mere kaffe end når man laver kaffe på den gammeldags måde.

Termokanden er ikke god til at holde kaffen varm.
Læs mere
Dejlig maskine, men pas på det er forbandet nemt at drikke for meget kaffe med denne maskine :-)) Læs mere
Dejlig varm kaffe. God størrelse på 1 kop kaffe. Læs mere
Har da aldrig været så glad for en kaffemaskine! Den er vildt anvendelig. Laver kandekaffe om morgenen og hver gang jeg får gæster kan jeg nøjes med at lave en enkelt kop, og folk kan slev bestemme hvad de vil have af kaffe. Desuden kan man jo drikke en kop når man skal hygge og varme sig om vinteren med en dejlig kop cacao. Læs mere
Det er en rigtig god løsning med 3 i 1 når man er 1 person og lidt bordplads. Alle kafferne er af god kvalitet kunne godt tænke med lidt større bøtter til de store pakninger. Læs mere
Smart og praktisk maskine. Jeg var nervøs for størrelsen, om den kunne være der hvor den skal stå, men den er så fin slank at den faktisk sparer plads i mit køkken. Vandpåfyldning og varmefunktion er bedre end i den gamle model, da alt vandet nu ikke skal varmes op hver gang man vil have en kop kaffe.
Jeg er mere tilfreds end forventet, super.
Læs mere
Maskinen fungerer rigtig fint, men termokanden er ikke noget værd, kan ikke noget som helst varmt Læs mere
Bedste gave jeg har købt til mig selv længe! Læs mere