• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Kakao kapsler til Caffitaly

1 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

I Italien bliver varm chokolade indtaget i store mængder, én lille kop ad gangen. Tyk og sirupsagtig og nogle gange, må du endda bruge en ske. Desværre kan vi ikke allesammen tage til Italien, når vi har lyst varm chokolade. På KaffeKapslen sigter vi mod at bringe en smagfuld italiensk varm chokoladekapsel hjem til dig, så du, når du lukker øjnene og tager en slurk, næsten føler, du er der. Den fulde oplevelse. 

Cioccolata Calda

Når du rejser til Italien i de kolde vintermåneder, får du ikke kun fornøjelsen af kortere køer men også af deres Cioccolata Calda, som kun kommer ud på denne tid. Lavet i en maskine som konstant drejer rundt, så den ikke brænder på eller får klumper i sig, er dette en chokolade, du kun kan smage i Italien. Den er super tyk og næsten som en budding, og kan serveres med flødeskum på toppen, hvis man vil. Men mens du stadig er hjemme, hvorfor så ikke bruge dine varme chokoladekapsler til din Caffitaly kaffekapsel-maskine?

Europæisk tilpasning

Grunden til vi nyder varm chokoladekapsler til vores Caffitaly-maskine, som vi gør det i dag, er på grund af europæernes tilpasning af, hvad de lærte af mayaerne. Det var en bitter mørk drik kun lavet på kakaomasse, vand og chili. I slutningen af det 17. århundrede besøgte præsidenten af Royal College of Physicians, Hans Sloane, Jamaica. Her smagte han chokolade og følte hvordan, det gav ham kvalme, hvis ikke han blandede det med mælk. Han tog således denne opdagelse med sig tilbage til England, hvor chokolademælken blev født. 

Kakaopulver

Igen spillede europæerne en stor rolle i, hvad vi i dag muligvis ikke kunne leve foruden. Kakaopulver. En tysker ved navn Coenraad Johannes van Houten opfandt i Holland den første maskine til at producere kakaopulver. Han fandt ud af, at hvis du skiller kakaosmørret fra kakaobønnerne, vil du stå tilbage med meget renere pulver. På grund af denne opdagelse blev chokoladebaren opfundet og endnu vigtigere begrebet chokolade, som refererede til fast chokolade snarere end varm chokolade.

Rundt i verden

Varm chokolade bliver fremstillet på forskellige måder rundt om i verden og har tilpasset sig hver kultur. Her er nogle få eksempler på, hvordan andre kulturer nyder en kop varm chokolade:

  • Beboerne i Ungarn kalder deres varme chokolade for Forró Csokoládé og krydre den med paprika, hvid peber og nelliker.
  • Chocolate Santafereño er, hvad colombianerne kalder deres varme chokolade, og du vil blive overrasket over at læse, at de rører et stykke ost i for at få en mere autentisk smag.
  • På Fillpinerne bliver deres varme chokolade fremstillet med en klump af chokolade, som derefter bliver opskummet. Dette kaldes Tsokolate.

Du kan selvfølgelig gøre det samme, når du burger dine varm chokoladekapsler til din Caffitaly kaffekapsel-maskine. Du kan være kreativ og opfinde din egen tradition og tilføje ingredienser eller drys. Prøv forskellige krydderier eller appelsin- eller citronskal. Mulighederne er uendelige. Du kan ikke kun tage din varme chokolades smag til det næste niveau, men også gøre den endnu sundere.