• ★★★★★ 400.000 tilfredse kunder siden 2011
 • Fri fragt ved køb over 499,-
 • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Alle Kapsler til Dolce Gusto®

1 produkter

 • Levering inden for 1-2 hverdage
 • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
 • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.
Dolce Gusto kaffe-kapselmaskinen fås verden over, og giver dig en perfekt kop kaffe på mindre end et minut med op til 15 bar professionelt tryk. Og så er det ingen overraskelse, at de mange forskellige Dolce Gusto kaffekapsler spænder over 30 forskellige varianter at vælge imellem. Der er virkelig en Dolce Gusto kaffekapsel til alle, selv til dem der ikke drikker kaffe.

Kaffe på sit reneste

Ristretto, espresso, almindelig sort kaffe, stærk eller tynd, undervurder aldrig rollen en almindelig kop sort kaffe kan spille i at lave kaffekreationer, du kun kan forestille dig, en barista kan skabe. Når det kommer til Dolce Gusto kaffekapsler, er det at skabe en kop kaffe efter café-standard kun op til os selv og maskinen den er lavet i. Alt du skal gøre er at forestille dig, ønske og bestille de helt rigtige kaffekapsler.

Mælkekaffe

Normalt når du laver en latte eller cappuccino er du nødt til at skumme mælken op til den helt rigtige temperatur og konsistens. Dette kræver normalt en mælkeskummer udover din kaffe kapselmaskine. Og du må hellere være sikker på ikke at glemme mælk, næste gang du handler ind. Men ikke med Dolce Gusto kaffekapsler, som også omfatter en mælkekapsel. Dette tager bekvemmelighed til det næste niveau.

Varm chokolade

Med en hel del forskellige varm chokoladekapsler at vælge imellem, hvordan kan du så sige nej? Der er varm chokoladekapsler til Dolce Gusto og disse er lavet til Dolce Gusto. Søde og lækre takket være mayaerne. Så hvorfor skal du aldrig sige nej til varm chokoladekapsler? I det 17. århundrede brugte franskmændene det til at bekæmpe vrede og dårligt humør. Det giver mening.

En kop te?

Uanset om du har lyst til en te latte, en eksotisk krydret te eller en helbredende urtete, behøver du ikke at lede længere. Dolce Gusto har en te til enhver lejlighed, uanset vejret eller hvem, der er på besøg. Ligegyldigt hvor du er, vil du føle dig hjemme med en kop Dolce Gusto te i hånden. 

Iskolde isdrinks

Sommertid betyder varme, solskin og en forfriskende drink at køle ned med. Det betyder ikke, at din Dolce Gusto kaffemaskine går på ferie, åh nej. Det betyder, at du bruger iste-kapsler og cappuccino ice-kapsler til Dolce Gusto. Ligesom en is, men du er mere end velkommen til at drikke disse iskolde drikkevarer på et hvilket som helst tidspunkt af året. 

Tilbehør og ekstramateriale

Det er vores mål at styrke din Dolce Gusto oplevelse og gøre dit liv enklere. Ikke alene har vi sørget for, at der tages hånd om din maskine, når det kommer til afkalkning, men også med at organisere opbevaring af kaffekapsler i dit køkken. Vi elsker også at tilføje smag og crema til din kaffe og giver dig mulighed for at køre ud af huset med din kop kaffe, hvis det bliver nødvendigt.

Kaffe jargon

Ord du bør kende, så du kan lyde fancy når dine venner kommer forbi

 • Ristretto er en kort sort (espresso)
 • Lungo er en lang sort (espresso)
 • Espresso er et skud kaffe
 • Café latte er et skud espresso toppet med steamet mælk
 • Cappuccino er en enkel espresso toppet med varm mælk og steamet mælkeskum
 • Macchiato er en espresso toppet med lidt mælk og skum.