• ★★★★★ 500.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Smagsmix til Dolce Gusto®

1 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.
Et køb af en Dolce Gusto kaffe kapselmaskine betyder, at du får mange både kaffe- og tekapsler at vælge imellem og du vil garanteret gerne prøve dem alle. Hvilket giver mening. Du vil således enten finde din favorit kaffekapsel eller indse at du elsker dem alle og nyde den variation, du får med et smagsprøve-mix. Uanset hvad, kan det bedst betale sig at prøve vores smagsprøve-mix, når du køber din første Dolce Gusto kaffemaskine.

Hvad et smagsprøve-mix indeholder

Afhængigt af dit budget og dine kaffepræference kan du vælge et smagsprøve-mix, der passer dig bedst.

Smagsprøve-mixene kan være forskellige afhængigt af hvilke Dolce Gusto kaffekapslermærker eller -varianter, vi tilføjer til vores webshop. Der er altid mellem 2 og 4 kapsler af hver variant, så du kan dele oplevelsen med en ven eller partner.

Hvorfor købe et smagsprøve-mix

Når du køber din første Dolce Gusto kaffe kapselmaskine, har du måske kun smagt et begrænset antal kaffe- eller tekapsler før, hvis nogen overhovedet. Derfor kan smagsprøve-mixene være en fantastisk måde at starte din rejse med os på, og finde ud af hvilke kaffe- eller tekapsler, du bedst kan lide.

Måske vil du gerne skifte mærke og prøve kaffekapsler i en anden prisklasse til din Dolce Gusto kaffe kapselmaskine. Med smagsprøve-mixene kan du afprøve ny kaffe uden at skulle købe én kaffevariant ad gangen. Hvad nu hvis du ikke kan lide den?

En anden god grund til at købe et smagsprøve-mix til kaffe eller te er, når du får gæster eller ved særlige lejligheder. Så kan du tage højde for alles ganer og favoritter.  

Glem ikke

Så du har købt et smagsprøve-mix og elsker at prøve forskellige kaffesmage, fantastisk! Men glem ikke at notere dig hvilken kaffe, der var din favorit, og på hvilken tid på dagen du nød den mest. Hvad med din familie og venner? Hvilke kapsler nød de mest? Måske de var så forskellige i præference, at du blot skal købe et smagsprøve-mix igen til det næste middagsselskab. Det vil give god mening.

Skøre te-fakta

Mens du smager dine Dolce Gusto te-kapsler, er her et par skøre te-fakta som du kan fnise eller gispe over:

  • Når skuespillere skal drikke whisky i scener, er det normalt udvandet te i stedet for.
  • Med tesæt i det 18. århundrede fulgte nummererede skeer, til at hjælpe værter med at huske, hvem der havde brug for en genopfyldning.
  • Massive te-blokke blev brugt som valuta i Sibirien i det 19. århundrede.