• ★★★★★ 400.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Illy Kaffemaskiner

11 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Med 8 årtiers erfaring har Illy virkelig en særlig plads i kaffens historie med udmærkelse i stil, teknik og funktionalitet og på første pladsen, når det kommer til design. Folk forventer kun det allerbedste fra Illy, og de leverer det år efter år uden undtagelser.

Design

Illys kaffekapsel-maskiner er kompakte i bredden, så de passer ind på enhver bordplads i dit køkken. Nogle af deres kaffekapsel-maskiner har kapsel-indlæsningssystemet, vandtanken og kapselskuffen tilgængelig fra forsiden. Mens nogle af deres kaffekapsel-maskiner har brugervenlige knapper, har andre berøringsfølsomme ikoner placeret på toppen af maskinen. Muligheden for at bevæge kopholderen op og ned, giver plads til at bruge kopper af alle størrelser i nogle af maskinerne. 

Illy kapsel-maskinernes funktioner

Kapselskuffen har plads til mellem 8 og 10 kapsler, og maskinen kan have et pumpetryk på mellem 15 og 19 bar af tryk, hurtigt indlæsningssystem, 2 programmerbare volumen-indstillinger, automatisk stop og udskubning af kaspler, automatisk slukning og 2 positioner for kopholderen. Nogle kaffekapsel-maskiner har automatisk afkalkning og en mælkskummer-stav. Du kan enten vælge en kaffemaskine, hvor du føler, du bruger en kapselmaskine, eller en som føles som en espressomaskine men stadigvæk med brug af deres kvalitets kaffekapsler.