• ★★★★★ 100.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Illy Kaffemaskiner

8 produkter

Levering inden for 1-2 hverdage

Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr. 

Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

Med 8 årtiers erfaring har Illy virkelig en særlig plads i kaffens historie med udmærkelse i stil, teknik og funktionalitet og på første pladsen, når det kommer til design. Folk forventer kun det allerbedste fra Illy, og de leverer det år efter år uden undtagelser.

8 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

8 vare(r)

pr. side

Sorter faldende

Design

Illys kaffekapsel-maskiner er kompakte i bredden, så de passer ind på enhver bordplads i dit køkken. Nogle af deres kaffekapsel-maskiner har kapsel-indlæsningssystemet, vandtanken og kapselskuffen tilgængelig fra forsiden. Mens nogle af deres kaffekapsel-maskiner har brugervenlige knapper, har andre berøringsfølsomme ikoner placeret på toppen af maskinen. Muligheden for at bevæge kopholderen op og ned, giver plads til at bruge kopper af alle størrelser i nogle af maskinerne. 

Illy kapsel-maskinernes funktioner

Kapselskuffen har plads til mellem 8 og 10 kapsler, og maskinen kan have et pumpetryk på mellem 15 og 19 bar af tryk, hurtigt indlæsningssystem, 2 programmerbare volumen-indstillinger, automatisk stop og udskubning af kaspler, automatisk slukning og 2 positioner for kopholderen. Nogle kaffekapsel-maskiner har automatisk afkalkning og en mælkskummer-stav. Du kan enten vælge en kaffemaskine, hvor du føler, du bruger en kapselmaskine, eller en som føles som en espressomaskine men stadigvæk med brug af deres kvalitets kaffekapsler.