• ★★★★★ 400.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Alle kapsler til Nespresso®

0 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.
Kaffekapsler til Nespresso® er populære over hele verden, og de mange kaffekapsler på markedet, strækker sig langt ud over, hvad Nespresso® tilbyder i deres egne butikker. Hos os kan du ikke alene finde kapsler som Ristretto, Espresso og Lungo, vi tilbyder også aromatiseret kaffe og tekapsler mv. til Nespresso®-maskiner.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kaffekapsler til Nespresso®

Nespresso® var de første i verden til at introducere kaffekapsler, og er stadig den mest udbredte kaffekapsel-producent i Europa. Nespresso® er ejet af Nestlé, der er en af verdens største og ældste fødevareproducenter.

De originale Nespresso® kaffekapsler kan kun købes hos Nespresso®, men en stigende efterspørgsel efter kaffekapsler med en mere overkommelig pris, har resulteret i et stor udvalg af kaffekapsler til Nespresso®, der produceres af andre end dem selv. Eksempler på andre højkvalitets kaffekapsler til Nespresso® hos KaffeKapslen er mærker som Gimoka, Cafe Rene og Cap'Mundo.

Miljøvenlige kaffekapsler

Vort store udvalg af Ristretto-, Espresso- og Lungokapsler til Nespresso®-maskiner, er miljøvenlige og biologisk nedbrydelige, og indeholder organisk og GMO-fri kaffe. At kapslerne er biologisk nedbrydelige betyder, at det blot tager 12 uger for kapslen at blive nedbrudt i naturen. Med de biologisk nedbrydelige kapsler imødekommer vi de miljøhensyn, som er vigtige for vores kaffekapsel elskere.

Kaffe med mælk

Kaffe brygget på en Nespresso®-maskine fås i følgende størrelser: Ristretto (25 ml.), Espresso (40 ml.) og Lungo (110 ml.). Mange europæere kan godt lide en lidt større kop kaffe med mælk. Det er derfor bare at tilføje lidt mælk til kaffen brygget på en Nespresso®-maskine. Du kan tilføje almindelig mælk eller bruge en mælkeskummer.

Kaffekapsler tilsat smag

Hvis du elsker kaffe, men nogle gange har lyst noget andet, eller hvis du vil udfordre dine smagsløg, er det måske på tide at prøve Nespresso® kaffekapsler krydret med enten karamel, chokolade eller vanilje. Bemærk, at aromatiserede kapsler til Nespresso® ikke er tilgængelige fra Nespresso® selv.

Udforsk en ny verden af smagsoplevelser

Et alternativ til aromatiseret kapsler til Nespresso® er at tilsætte kaffesirup med smag som f.eks. karamel, hasselnød eller en af vore mange andre varianter. Her kan du finde alle vore forskellige varianter af kaffesirup.

Tilbehør til din Nespresso® oplevelse

Det vigtigt, at du passer godt på din kaffekapsel-maskine. Vi foreslår, at du afkalker maskinen mindst en gang om måneden, for eksempel med vores afkalkningstabletter specielt til Nespresso®-maskiner fra Bosch.

Vi har også kapselholdere til Nespresso® kapsler i forskellige varianter, samt fyldbare kapsler, mælkeskummere og meget mere.