Kakao og te til Nespresso®

8 produkter

    Vis flere

Du vil aldrig få brug for en kedel igen

Hos KaffeKapslen ønsker vi at være venner med alle, også dem der ikke drikker kaffe, og derfor skal du også kunne byde alle på noget at drikke. Du behøver ikke længere en kedel eller gå ud for at købe tebreve. Alt hvad du behøver er simpelthen at bestille tekapsler til din Nespresso® kaffekapsel-maskinen, når du alligevel bestiller kaffekapsler.

Hvorfor er tekapsler så godt for dig?

Hos KaffeKapslen ønsker vi at leve et velafbalanceret liv, der også omfatter te. Tekapsler indeholder antioxidanter, der beskytter mod forskellige kræftformer. På grund af sin høje oxygen radikal absorberende kapacitet, kan tekapsler også bekæmpe gebyr radikaler.

Vi har også kapsler med grøn te, der forbedrer knogletæthed og -styrke.

Her er flere grunde til, at du skal prøve vores tekapsler:

  • Te er fri for kalorier og kan spille en rolle i forbindelse med vægttab.
  • Der er enten mindre eller slet ingen koffein i tekapsler.
  • At drikke te er en nem måde at holde dig hydreret på, hvis du har svært ved at få vand nok i løbet af dagen.
  • Te kan hjælpe dig med at forbedre din mentale tilstand og kan hjælpe dig, når du f.eks. skal slappe af eller stresse ned.
  • Forskellige typer te kan hjælpe dig på forskellige måder, afhængig af hvilke teblade eller kombinationer heraf den består af.

Vi har forskellige tekapsler til ethvert behov, smag eller lejlighed, som kan bruges i din Nespresso®-maskine.

Værste tidspunkter at drikke kaffe

Det kan virke som spild at drikke kaffe, når dit cortisol niveau (kroppens naturlige stimulanser) allerede er højt. Det er altid bedst at drikke koffeinholdige drikke, når dine opmærksomheds- og aktivitetsniveauer er lave.

Cortisol topper i gennemsnit imellem klokken 8 og 9, klokken 12 og 13 og klokken 17:30 og 18:30.

Derfor er de bedste tidspunkter at drikker kaffe på fra klokken 9:30 til 11:30 og imellem klokken 14 og 16.

For de særligt følsomme kan det være uhensigtsmæssigt at drikke kaffe op til 6 timer før sengetid. Ikke alene kan koffein forårsage søvnløshed, men kan også påvirke længden af din nattesøvn. Derfor foreslår vi, at du i stedet prøver vores tekapsler i din Nespresso®-kaffemaskine.

Måder at drikke te på

Afhængig af hvor i verden du kommer fra og dine personlige præferencer, er der forskellige måder at drikke te på og forskellige ingredienser, man kan tilsætte. De fleste vil ikke tilsætte mælk i urtete, mens mange tilsætter honning for ekstra sødme og ekstra smag. Det er i virkeligheden helt op til dig, hvad du foretrækker, når du bruger tekapsler i din Nespresso® kaffekapsel-maskine.