Miljøvenlige kapsler til Nespresso®

5 produkter

  1. Mest solgte
  2. Billigste først

Den mørke side af kaffekapsler

Problemet med kaffekapslerne til Nespresso®-maskiner er, at den voksende popularitet påvirker miljøet, hvis kapslerne ikke er biologisk nedbrydelige eller genanvendelige. Visse europæiske byer har allerede forbudt indkøb af visse forurenende produkter og komponenter for offentlige midler - herunder kaffekapsler. Aluminiumsfolie kan være 150-200 år om at blive nedbrudt i naturen, mens visse plastikkapsler kan tage over 500 år at nedbryde. Det er derfor indlysende at mange bekymrer sig om de langsigtede miljøpåvirkninger kaffekapslerne til Nespresso®-maskiner kan have. Vi har derfor sørget for, at vi kan tilbyde dig biologisk nedbrydelige kaffekapsler til din Nespresso®-maskine.

Hvad gør en kaffe økologisk?

  • Jorden må ikke have været udsat for kemiske bekæmpelsesmidler og vækstfremmere i de seneste 3 år.
  • Der skal ske bæredygtig sædskifte for at forhindre jorderosion.
  • Den skal dyrkes i skyggefuld, tæt skov. 

Grunde til at drikke økologiske kaffekapsler

Hvis du overvejer at ændre din livsstil til en mere miljøvenlig, kan disse grunde være med til at overbevise dig om at træffe beslutningen - nærmere bestemt i forhold til kaffekapsler til Nespresso®-maskiner.

  • Dine kaffebønner vil ikke være vasket i klor- eller ammoniakbade.
  • Du vil ikke indtage pesticider, når du drikker din morgenkaffe. Tænk på, at almindelig kaffe er en af de mest sprøjtede fødevareplanter.
  • Du vil beskytte landmænd imod stærke kemikalier, ligesom du beskytter miljøet og de dyr, der lever i det.

At økologisk kaffe smager bedre end konventionel kaffe, kan selvfølgelig diskuteres, men de fleste er enige om, at det føles godt at drikke kaffekapsler til Nespresso®-maskiner, der ikke skader miljøet.

Prisen er ikke så høj, som man skulle tro

Vi tilbyder værdi for pengene, når det drejer sig om kaffekapsler til Nespresso®-maskiner, og vores miljøvenlige og økologiske kaffekapsler sælges til konkurrencedygtige priser.

Hvad betyder Fair Trade?

Når det drejer sig om kaffe, betyder Fair Trade organisering af handelsvirksomheder, der baserer sig på en åben og ærlig kommunikation, som stræber efter retfærdighed i den internationale handel, og som forbyder børne- eller tvangsarbejde. Hos KaffeKapslen tilbyder vi enten Fair Trade eller Fair Trade og økologiske kaffekapsler, som ikke kun er certificerede, men også af høj kvalitet.