• ★★★★★ 500.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Smagsmix til Nespresso®

8 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.
Hos KaffeKapslen ved vi, at selvom du er vant til at drikker kaffe, skal du først lige finde din helt egen favorit kaffekapsel til din Nespresso®-maskine. Vores smagsmix er helt perfekt, hvis du endnu ikke er sikker på hvilken, der er din yndlingskaffe, eller hvis du ønsker at tilføje nye kaffetyper til dit udvalg.

Hvad kan man forvente i en smagsmix?

Vores smagsmix indeholder normalt imellem 2 og 5 Nespresso® kaffekapsler af hver variant, afhængig af hvilken pakke du vælger. Disse pakker vil over tid ændre sig i takt med at vi introducerer nye kaffer eller mærker.

Hvem elsker et smagsmix?

Hvis du lige har købt en Nespresso® kaffekapsel-maskine, hvis du har skiftet mærke, eller hvis du bare ønsker at udfordre dine smagsløg, er et smagsmix helt perfekt. Du kan finde frem til din foretrukne kaffe uden at skulle købe en hel kasse med kun én type kaffe.

En anden grund til at prøve vores smagsmix er, hvis du ofte har gæster, eller hvis du har en særlig begivenhed i vente. Folks præferencer og smag er forskellige, og med et smagsmix kan du være sikker på at kunne tilfredsstille alle.

Hvordan variationer kan sætte krydderi på tilværelsen

Altid at gøre det samme eller altid at drikke det samme kan være godt og give en følelse af struktur og sikkerhed. Men for mange rutiner kan for nogle være årsag til manglende glæde og livslyst. Nogle gange kan selv små forandringer, som f.eks. en anden Nespresso®-kaffekapsel, gøre en forskel. Og som man siger; forandringer kan gøre lige så godt som en ferie!

Hvordan skal man vælge?

Vi har forskellige smagsblandinger, du kan vælge imellem, og som ændrer sig med tiden. Du kan f.eks. prøve et smagsmix, der indeholder kaffekapsler til Nespresso®  fra alle de mærker, vi fører eller forskellige kaffekapsler fra et bestemt mærke afhængig af din loyalitet til mærkerne.

Bemærk

Husk hvilke kaffekapsler, der er dine favoritter, og hvilke kaffekapsler dine venner og din familie foretrækker. Skriv det ned, så når du næste gang skal bestille, ved du præcis hvilke kapsler, du skal vælge. Det kan også være, at du foretrækker altid at have en bred vifte af forskellige smagsmix - det er helt op til dig.