• ★★★★★ 300.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Sodastream

32 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.

SodaStream er et internationalt anerkendt mærke, når det kommer til drikkevarer med brus og god smag. Mellem alle smagsvarianter du tidligere har købt og alle de forskellige slags frugt, du kan forestille dig, er der helt sikkert en smag for dig. Du kan lave sund danskvand eller blandinger til alkoholiske drikke eller cocktails. Denne maskine vil børn såvel som voksne have glæde af.

Sodastream smagsudvalg.

Sodamix smagsvarianter

Med over 20 varianter af sodamix på lager, har vi et stort udvalg, du kan vælge imellem. Sodamixene har en autentisk og forfriskende smag, som hele familien vil elske. Smagsvarianterne er en virkelig god erstatning for de dåser eller flasker med sodavand, du normalt vil købe. Til forskel fra de sodavand du køber i butikkerne, kan du med SodaStream sodamix selv kontrollere hvor sød og koncentreret, du vil have dine drikkevarer. 

Sodastream-maskiner

SodaStream-maskinerne kan give dig og din familie sodavand og danskvand på en smart og simpel måde. Smart ved at være sundere for jer og bedre for miljøet og simplere ved på kun sekunder at give dig de bobler, du kan lide.

Tilbehør

Vi har alting, du kan have behov for at tilføje til din SodaStream-samling, så du aldrig behøver at handle nogen andre steder, men kan ordne alle dine SodaStream-køb samlet. Vi kan holde din sodavand kold, holde dine flasker rene og forsyne dig med carbondioxid og nye flasker.