• ★★★★★ 500.000 tilfredse kunder siden 2011
  • Fri fragt ved køb over 499,-
  • Vi sender alle hverdage kl. 16.00

Smagsmix til Tassimo®

2 produkter

  • Levering inden for 1-2 hverdage
  • Fragtpris: 29,95 kr. ved køb over 100 kr.
  • Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499 kr.
Et smagsmix giver dig mulighed for at prøve de forskellige kaffe-, chokolade- og/eller te-kapsler, vi tilbyder til din Tassimo kaffekapsel-maskine. Det giver dig også fordelen i at kunne tilbyde et stort udvalg af drikkevarer, når dine venner eller familie er på besøg. Eller du kan selv nyde godt af at drikke forskellige typer kaffe eller te og således få deres forskellige helende fordele eller effekter.

Smagsmix variationer

Som udgangspunkt indeholder smagsmixene mellem 2 og 4 kopper af hver variant i det valgte mix, men disse kan ændre sig i takt med, at vi får nye kapsler på KaffeKapslen. Med smagsmixene vil du måske finde frem til din nye yndlings-te, eller du vil finde ud af, at du har en lejlighed til hver enkelt variant og derfor vil fortsætte med at købe mixene. Det vil kun tiden vise. Smagsmixene er i hvert fald en god start på din kaffe- eller te-rejse med os og Tassimo.

Hvorfor et smagsmix?

Hvis du lige har fået din Tassimo kaffekapsel-maskine, og gerne vil prøve de kaffe-, kakao- og te-kapsler vi tilbyder til Tassimo, så er et smagsmix lige, hvad du leder efter! Mixene er også smarte, hvis du ønsker at drikke forskellige kapsel-drikke på forskellige tidspunkter af dagen. Et besøg fra venner eller familie er en oplagt grund til at købe et smagsmix, så du med sikkerhed kan tilfredsstille alles ønsker og smag.

Te-tider

Når du drikker te fra dine smagsmix, foreslår vi, at du har i mente, hvilken te der er bedst at drikke på bestemte tidspunkter af dagen.

  • Sort te-kapsler indeholder mest koffein og er bedst om morgenen, omkring 30 minutter efter morgenmaden. Sort te er nemlig ikke særlig god i forbindelse med optagelsen af B-vitamin.
  • Grøn te-kapsler siges at være bedst om eftermiddagen for at hjælpe leveren.
  • Hvis du har svært ved at falde i søvn om aftenen, er det bedst at drikke te med lidt eller ingen koffein i.

Daglig dosis

Har du nogensinde overvejet, hvor mange kopper te fulde af antioxidanter der skal til, før det virkelig gør en forskel? De fleste studier bruger mellem 4 og 6 kopper om dagen, når de undersøger effekterne på vægttab, arteriesundhed, forebyggelse af kræft, knoglebeskyttelse og andre sundhedsmæssige fokuser. Og det siges, at jo mere te du drikker jo bedre!

Bland din kaffe

Nogle typer kaffe er bedst på bestemte tidspunkter om dagen. Kaffe med meget koffein er bedst først på dagen i stedet for om eftermiddagen eller aftenen. Ligeledes kan du også vælge hvilken kaffe, du vil lave, ud fra hvor meget tid du har.

Din første og sidste kop kaffe anbefales at blive drukket, tidligst 3 timer efter du vågner, og tre timer før du går i seng. Det skyldes at dit kortisolniveau allerede er højt, så vent indtil du virkelig har brug for koffein, ellers vil din krop producere mindre kortisol på grund af dit kaffeforbrug. Sidst på eftermiddagen er det et godt valg at drikke en caffe latte eller cappuccino, da mælken formindsker koffeinens styrke. En kop med normal kaffe er bedst tidligere på dagen, da denne indeholder mest koffein.