Senseo Viva Café

inkl. gavekort og 304 puder

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 1.064,00 kr

Nu: 499,00 kr

Det er en god idé at købe puder og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Antal kopper 304
Kapselsystem Senseo

Produktbeskrivelse af Senseo Viva Café

Byd dine gæster på kaffe på et øjeblik, med den smarte Senseo Viva Café.

Senseo Viva Café er en kaffemaskine til puder, som laver kaffe, både i kop og i krus, på blot et minut. Kaffepuderne kommer fra en lang række velkendte producenter, nye spændene brands og Senseo selv. Der er derfor bred mulighed for at finde både nye favoritter og tidløse klassikere.

Senseo Viva Café brygger kaffen med kaffeboost-teknologi, som vha. 45 aromadyser fordeler trykket ud over hele kaffepuden og med CremaPlus-teknologien får din kaffe en fin og delikat crema på toppen. Smagen er aromatisk og rund, præcis som du kender den fra den klassiske filterkaffe – men helt uden bøvlet og ventetiden fra den klassiske kaffemaskine.

Du kan være sikker på at kvaliteten er i top, når du vælger en Senseo Viva Café. Alle maskinerne er testet 10.000 gange, inden at de sendes afsted fra fabrikken. Kaffen brygges nemlig ved højt tryk, og hvis maskinen taber pusten, så får man ikke længere den optimale smags oplevelse.

Senseo Viva Café er enorm brugervenlig, og kræver hverken teknisk snilde eller uddannelse som barista. Du skal blot indsætte en kaffepude, placere din kop på drypbakken og klikke start – så klarer maskinen resten. Med den smarte autosluk-funktion slukker maskinen af sig selv efter 30 minutter inaktivitet. Så er den klar, hvis du lige skulle have en kop mere – og du behøver ikke bekymre dig, om du huskede at slukke den, da du tog hjemme fra.

Gavekort og gratis Senseo Viva Café!

Med dette tilbud køber du 10 pakker Senseo kaffe, et gavekort på 100 kr. samt får en gratis Senseo Viva Café. Gavekortet kan du benytte næste gang, du skal købe kaffe. Gavekortet udløber 30/06-2021.