Senseo Viva Café (sort)

Philips kaffemaskine

Lagerstatus: På lager

Vejl.: 799,00 kr

Nu: 699,00 kr

ELLER
Det er en god idé at købe puder og afkalkning sammen med maskinen

Produktspecifikationer

Mærke Philips
Kapselsystem Senseo
Egenskab Maskine

Produktbeskrivelse af Senseo Viva Café (sort)

Med Senseo Viva Café kan du brygge en kop eller et krus af din yndlingskaffe på blot et minut. Denne Senseo-maskine kan nemlig lave både store og almindelige kopper kaffe. Derudover kan du benytte maskinen til at lave 2 almindelige kopper i stedet for én stor.

Nogle foretrækker en stærkere kop kaffe i ny og næ, til det har Philips udviklet Intensity Select systemet til Senseomaskiner. Det aktiveres ganske simpelt ved at klikke dobbelt på knappen, hvorefter maskinen sørger for at du får en mere intensiv kop kaffe.

Når du er ejer af en Senseomaskine får du adgang til et stort udvalg af diverse kaffesorter, kaffespecialiteter og kakao. Du får derfor rig mulighed for at finde nye favoritter og det er også muligt at finde noget til hele familien.

Senseo Viva Café brygger kaffen med kaffeboost-teknologi. Det giver en rigere og mere fyldig smag, fordi kaffen fordeles igennem 45 aromadyser. På den måde fordeles vandet optimalt over hele senseopuden, og det frigiver den komplette smag og aroma i kaffepuden. Derudover sikrer Crema Plus systemet at din kaffe får en find og blød cremaskum på toppen.

Philips tester maskinerne 10.000 gange inden de når ud til forbrugeren. Det gør de for at sikre at kvaliteten er i top, ved hver eneste kop du brygger. Kaffemaskiner som Senseomaskinen laver nemlig kaffe ved et højt tryk – mistes dette tryk, vil maskinen ikke kunne give det forventede resultat. Når du benytter en Senseomaskine kan du derfor være sikker på, at din første kop ikke bliver din sidste.

Senseo Viva Café har et autosluksystem som automatisk slukker maskinen efter 30 minutter, hvis den ikke har været i brug. Det betyder at du altid kan lave en ekstra kop, hvis lysten melder sig, men også at du ikke skal bekymre dig for elforbruget og miljøet, hvis du glemmer at slukke den.

Denne maskine er nem at vedligeholde og rengøre. Flere af delene kan gå i opvaskemaskinen, mens du kan klare resten med en våd klud. For at forlænge maskinens levetid, skal du blot huske at afkalke den regelmæssigt.

Bedøm Senseo Viva Café (sort)

  •   1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
    Bedømmelse:
  • Anmeldelse (mindst 20 tegn) 20