Beskrivelse

En Bosch Tassimo-maskine er den perfekte kaffemaskine til almindelig kaffe, espresso, varm chokolade og mange andre drikkevarer. Tassimo-maskiner bruges i vid udstrækning derhjemme til velsmagende varme drikke. Men for at holde din Tassimo-maskine i tip-top stand, er det vigtigt at bruge Bosch Tassimo-afkalkningstabletter, fordi hårdt vand kan forårsage kalkdannelse i din maskine.

Tabletterne fjerner hurtigt og effektivt kalk, kalkrester og kalkaflejringer og holder din maskine i perfekt stand, så den kan fortsætte med at servere lækre drikkevarer i årene fremover. Det anbefales, at du bruger Tassimo-afkalkningstabletter, når de røde afkalkningssymboler lyser på din maskine.

Pakken indeholder seks tabletter, hvilket er nok til tre afkalkningsbehandlinger. Afkalkningstabletterne er velegnede til alle Bosch Tassimo-maskiner. Følg blot trin-for-trin-afkalkningsinstruktionerne, og din Tassimo er klar til at lave lækre drikkevarer igen!

Specifikationer

Stk.

3

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Tassimo

Bedst før

02.03.2026

Afkalkningstabletter Kaffekapslen

3 doseringer til Tassimo

(5)

Anmeldelser (5)

Syntes de er meget dyre. Ca20 pr stk Læs mere
Har ikke brugt dem endnu, da jeg har taget hul på en anden der skal bruges først. Læs mere
Er ked af at det skal være varmt vand de skal opløses i for jeg brugte mere end 6 min på at de var opløst hehe men ellers lige så godt som dem fra bosch Læs mere
Brugte det i går, og der kom et rigtigt godt resultat ud af det, da jeg var færdig med at afkalke, super god afkalkingsmiddel. Læs mere
det har virket efter hensigten når jeg har brugt det Læs mere