PrisGaranti – Din garanti for, at du aldrig bliver snydt hos KaffeKapslen!

Sådan får du PrisGaranti:

Vi undersøger hele tiden markedspriserne for de varer vi sælger, for at sikre, at vi altid tilbyder alle produkter til en fast, lav pris. Hvis du finder et af vores produkter billigere hos en konkurrent (før eller efter du har købt dine varer), kan du sende et link til den billigere pris til os på [email protected] - så matcher vi prisen.

 

Betingelser for PrisGaranti:

For at opnå PrisGaranti skal dit køb overholde nogle vilkår.

• PrisGaranti gælder indtil 14 dage efter ordreafgivelsen.
• Produktet skal være på lager hos konkurrenten og være identisk med produktet hos os samt have samme eller bedre holdbarhedsdato end vores produkt
• Prisen hos konkurrenten skal være gældende på tidspunktet for ordreafgivelse, og under vores undersøgelse af konkurrentens pris.
• PrisGaranti dækker kun priser på danske webshops, der sælger i danske kroner. Dvs. ikke udenlandske webshops eller fysiske butikker. Årsagen til, at PrisGaranti ikke dækker fysiske butikker er, at vi ikke kan dokumentere at varernes kvalitet er den samme som hos os – f.eks. ift. lagerstatus og holdbarhed.
• PrisGaranti gælder ikke mængderabatter, pakketilbud, auktioner eller tilbud, som kræver en form for medlemskab, da det ikke er muligt at lave direkte sammenligninger med sådanne priser og vores ”simple” priser.

 

Det praktiske forløb:

Når din PrisGaranti er blevet behandlet, vil du få en besked fra vores kundeservice. Hvis det drejer sig om en ordre, du allerede har lagt, refunderer vi differencen til dig. Hvis du endnu ikke har bestilt hos os, vil vores kundeservice bekræfte, at de vil refundere differencen når du har lavet en ordre.