Filtrer x

Styrke

chevron-down

Type

chevron-down

Kopstørrelse

chevron-down

Egenskab

chevron-down

Mærke

chevron-down

Alt til kaffen

39 produkter
Filtrer adjustments
Arla minimælk boks
(41)
82,00 kr.
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
(54)
89,00 kr.
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
26,00 kr.
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
26,00 kr.
Sukkerfri karamelsirup fra Schwartau
(10)
29,00 kr.
Fabbri Gourmet Caramello
(11)
54,00 kr.
Vaniljesirup fra Schwartau
(2)
29,00 kr.
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
26,00 kr.
Nestlé sødet kondenseret mælk
(5)
29,00 kr.
Salted Caramel Syrup - Fabbri
118,00 kr.
Nestlé Coffee Mate kaffeflødepulver
(17)
47,00 kr.
Sukkerfri vaniljesirup fra Schwartau
(1)
29,00 kr.
Karamelchokolade fra Lindt
(2)
36,00 kr.
Hvid Vaniljechokolade fra Lindt
(7)
36,00 kr.
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
26,00 kr.
dynamite ice latte zero 12 pack 230ml front
(13)
89,00 kr.
Karamelsirup fra Schwartau
(10)
29,00 kr.
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
26,00 kr.
Fabbri Gourmet Vaniglia
(4)
61,00 kr.
Mørk chili chokolade fra Lindt
(1)
36,00 kr.
Fabbri Caramel Zero
(8)
64,00 kr.
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(2)
26,00 kr.
90% Kakaochokolade fra Lindt
(4)
36,00 kr.
Président Crème Gastronomique
(3)
35,00 kr.
Oat Drink - Vitariz Barista
18,00 kr.
Intens Mint chokolade fra Lindt
(1)
36,00 kr.
Salt lakridschokolade fra Lindt
36,00 kr.
Intens Orange Chokolade fra Lindt
(3)
36,00 kr.
Hermesetas Mini Sweeteners
(4)
47,00 kr.
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
118,00 kr.
Sea Salt chokolade fra Lindt
(1)
36,00 kr.
Kaffekapslen RTD Dynamite triple shot Iced Latte
(9)
12,00 kr.
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
123,00 kr.
Dynamite Ice Latte Zero Sugar 1 piece 230ml front
(1)
12,00 kr.
Chokoladesirup - Fabbri
118,00 kr.
70% Kakaochokolade fra Lindt
36,00 kr.
Soya Drink - Vitariz Barista
18,00 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
(5)
18,00 kr.
Hasselnødsirup - Fabbri
132,00 kr.

Lys eller mørk ristning

Hvad er forskellen, ud over tiden kaffebønnerne bliver ristet? Tiden af ristningen kan tilføje smag, men vigtigere endnu (alt efter hvorfor du drikker kaffe) tilføje eller fjerne koffein. Jo lysere en ristning, jo højere koffeinmængde. Så selvom ordet ’lys’ får dig til at tænke ’svag’, så må du ikke blive forvirret. Syreindholdet vil også være højere i en lysere ristning. 

En ulempe ved mørkristede kaffebønner er, at de mister deres friskhed hurtigere, da mere olie bliver frigivet.

Koldt brygget kaffe

Iskaffe er en forfriskende måde stadigvæk at få din daglige dosis koffein på, uden at føle du varmer dig selv op indefra. Koldt brygget kaffe er iskaffe lavet ved at hælde kold eller stuetemperatur vand over en større mængde malet kaffe, end du normalt ville bruge. Derefter lader du det trække i mindst 12 timer eller længere. Resultatet er en fyldig, blød kaffe uden nogen bitterhed eller syre, som du normalt vil forvente. Selvom du bruger dobbelt så meget malet kaffe, som du ville i en stempelkande, er det en lækker kaffe at drikke med is og enten mælk eller vand og en af vores kaffesirupper for sødme og ekstra smag. 

Måder at genbruge gamle kaffebønner

Hvis du af en eller anden grund har gamle kaffebønner, som du ikke vil male men heller ikke vil smide ud, så er her nogle forslag, du måske vil finde brugbare:

  • Fyld et lille glas eller lysestage med kaffebønner og placer et fyrfadslys på toppen for et skønt dekorativt syn og en lækker kaffeduft.
  • Put dine gamle kaffebønner i en lille tøjpose og brug den som en luftforfrisker eller en lugtfjerner.
  • De kan bruges i bunden af et terrarie, så vandet kan løbe fra og holde det antimikrobielt.

Kaffenyheder

Kaffeindustrien er altid summende og travl, så det er kun klart at der vil være både gode, dårlige og interessante nyheder i omløb:

  • Kafferust, en svampesygdom, bevægede sig til Centralamerika og påvirkede 70 % af kaffeafgrøderne. De påvirkede kaffepanter var den mest populære Arabica. En landbrugsmæssig nødsituation blev erklæret, og landmændene blev finansieret til at udrydde det med pesticider.
  • Forskere har fundet ud af, at koffein har en positiv effekt på biers langtidshukommelse, så de bedre kan huske de blomster, de støder på. Dette er blevet knyttet til mennesker og de neurologiske konsekvenser, det også har for os og vores hukommelse - selvfølgelig med vores forskelligheder in mente. 

Lys eller mørk ristning

Hvad er forskellen, ud over tiden kaffebønnerne bliver ristet? Tiden af ristningen kan tilføje smag, men vigtigere endnu (alt efter hvorfor du drikker kaffe) tilføje eller fjerne koffein. Jo lysere en ristning, jo højere koffeinmængde. Så selvom ordet ’lys’ får dig til at tænke ’svag’, så må du ikke blive forvirret. Syreindholdet vil også være højere i en lysere ristning.

En ulempe ved mørkristede kaffebønner er, at de mister deres friskhed hurtigere, da mere olie bliver frigivet.

Koldt brygget kaffe

Iskaffe er en forfriskende måde stadigvæk at få din daglige dosis koffein på, uden at føle du varmer dig selv op indefra. Koldt brygget kaffe er iskaffe lavet ved at hælde kold eller stuetemperatur vand over en større mængde malet kaffe, end du normalt ville bruge. Derefter lader du det trække i mindst 12 timer eller længere. Resultatet er en fyldig, blød kaffe uden nogen bitterhed eller syre, som du normalt vil forvente. Selvom du bruger dobbelt så meget malet kaffe, som du ville i en stempelkande, er det en lækker kaffe at drikke med is og enten mælk eller vand og en af vores kaffesirupper for sødme og ekstra smag.

Måder at genbruge gamle kaffebønner

Hvis du af en eller anden grund har gamle kaffebønner, som du ikke vil male men heller ikke vil smide ud, så er her nogle forslag, du måske vil finde brugbare:

  • Fyld et lille glas eller lysestage med kaffebønner og placer et fyrfadslys på toppen for et skønt dekorativt syn og en lækker kaffeduft.
  • Put dine gamle kaffebønner i en lille tøjpose og brug den som en luftforfrisker eller en lugtfjerner.
  • De kan bruges i bunden af et terrarie, så vandet kan løbe fra og holde det antimikrobielt.

Kaffenyheder

Kaffeindustrien er altid summende og travl, så det er kun klart at der vil være både gode, dårlige og interessante nyheder i omløb:

  • Kafferust, en svampesygdom, bevægede sig til Centralamerika og påvirkede 70 % af kaffeafgrøderne. De påvirkede kaffepanter var den mest populære Arabica. En landbrugsmæssig nødsituation blev erklæret, og landmændene blev finansieret til at udrydde det med pesticider.
  • Forskere har fundet ud af, at koffein har en positiv effekt på biers langtidshukommelse, så de bedre kan huske de blomster, de støder på. Dette er blevet knyttet til mennesker og de neurologiske konsekvenser, det også har for os og vores hukommelse - selvfølgelig med vores forskelligheder in mente.